Bloggintresserade

fredag 19 januari 2018

Just idag är jag stark............

Här är vi uppe bland molnen...........på riktigt 😜

Att mitt liv kunde vända från djupt deprimerad ,olycklig pga att min sistfödde "drabbades" av beroendesjukdomen, han som alltid låg bakom mig liksom i knävecket över mina ben & smackade på tutten & ställde dom mest kluriga frågor & jag kände så mycket kärlek ,rörde om i hans blonda tjocka kalufs,han var en riktig liten fredsmäklare , skyddade alltid de svaga & älskade gamla människor & djur ,ville alltid vara i närheten av mamma & gärna hjälpa till i köket idag är han 26 år & lagar den godaste maten.

Som jag har kämpat för denna pojke,3 behandlingar & ett LVM & nu är det ett nytt ingripande på gång.

Jag har till slut insett att jag är maktlös ,jag kan inte vinna den här striden, jag har släppt ner armarna & slutat slåss ,jag har lärt mig att leva med sorgen, för i mina drömmar & i mina skräckscenarion har han lämnat detta livet ,jag har fått telefonsamtal mitt i natten, han har blivit knivskuren, livshotande på riktigt , han har tagit överdoser , legat medvetslös tills någon av hans vänner har fått liv i honom.

På vinternätterna har jag vänt upp blicken mot den stjärnklara himlen & bett " snälla Gud låt mig lägga mitt älskade barn i händerna på dig,för jag KAN INTE bära honom,snälla gode Gud" hjälp mig ,hjälp mig det gör sååå ont.

Och jag vet inte vart han är , vad han gör,är han ute i kylan & fryser, ligger han i fyllecell, blir han misshandlad? ? ? ? Var , vad?

Jag har tittat på stjärnorna, ni som är änglar nu ,var med honom ,Micke ni stod ju varandra så nära!?

Mormor du älskade ju pojken?!❤️snälla

Jag orkar inte mer, jag är så trött & slut orkar inge mer😔ligger utslagen ,som förlamad,jag hör ljud & jag ser människor, men jag är inte där längre ,orkar inget mer😥

Och så händer det som absolut inte får hända.

Jag blir bedragen, jag går jävlat sönder,den enda människan jag har litat på till 110% han av alla krossar det sista som finns kvar av mig,min själ & mitt hjärta ligger söndertrasade & trampade på,jag är jävlat tillintetgjord.

Då............

Då sträcker du ut din hand ,DU som har funnits i mitt hjärta sen -96 & mycket vatten har runnit under broarna & sakta tinar mitt hjärta upp & blir alldeles varmt & känslan jag hade för så många år sen överväldigar mig & jag känner en kärlek & en sån lycka som aldrig förr har känt.

Min hamn ..........om det finns en mening med allt ,så är du min trygga hamn,du har funnits där hela tiden ,bara begraven i all sorg & smärta, men en liten glöd som aldrig har slocknat & nu har tagit sig till en levande sprakande eld av ömsesidig kärlek.

Och jag mår bättre sakta men säkert ut ur mörkret.

Tacksam är bara förnamnet❤️

2 kommentarer:

Catrin sa...

Känner så väl igen din kamp, är ju själv i samma elände men man kan aldrig vinna mot drogen. Glad att du hittat lyckan på en annan nivå och hoppas den kan stärka dig. Kram <3

kicki sa...

Tack fina du & ja du vet ju kampen vi utövar,man slår sig blodig