Bloggintresserade

tisdag 16 januari 2018

Medicin på gott & ont

Då jag fick mitt andra barn hände nåt med mig som jag aldrig varit med om förr.

Vi hade haft en bra dag med vänner & grillning och mycket svammel och skratt' och plötsligt från ingenstans så kom det.

Den totala känslan av maktlöshet ,en så stark rädsla, jag blev helt kraftlös kände mig vilsen och otrygg som att jag svävade i luften och hade ingenting att hålla fast vid,som att själen lämnade kroppen & jag fick inte ihop mig igen ,som sagt jag var LIVRÄDD jag svettades och frös på en gång ,det kändes som att hundra fjärilar fladdrade i magen på mig, jag var tvungen att tömma mig & jag var säker på att nu dör jag.

Det var min första panikångestattack och det skulle komma fler & alltid då jag minst anade det,jag hade inte en aning om vad det var för fel på mig, jag visste bara att jag måste ha min bebis nära mig hela tiden.

Någonting hade hänt med mig ,jag var ängslig hela tiden.

Tre år senare får jag mitt tredje barn, och nu lägger sig ångesten över mig som en blöt ullmatta,jag vågar inte vara ensam.

JAG VÅGAR INTE VARA ENSAM inte en sekund för då kommer den😔

Till sist söker jag hjälp ,jag gråter är panikslagen,får börja gå i samtal & börja äta antidepressiva ,förlossningsdepression säger dom att det är, och generaliserat ångest syndrom.

Ok jag som alltid är glad säger ju alladom här älsklingarna har varit till stor hjälp genom livetjag menar titta på dom............så mycket helande,promenader, kel, skratt,får en att vara här & nuanyway.......nu efter 25års ätande av antidepressiva så bestämmer läkaren att jag behöver uppdateras ,bort med den gamla, in med en ny ,sagt & gjort skulle man ju kunna tro,men nej.

Nu vid nedtrappning & utsättning kom biverkningarna gånger hundra ångest,svettningar ,frossa,värk i hela kroppen,sömnstörningar,darrningar ,nervös, men jag vägrar ge upp & sakta men säkert mår jag bättre & bättre

Och kärleken😍ja den blommar❤️

Inga kommentarer: