Bloggintresserade

lördag 27 januari 2018

Vackra ord som betyder

Den här bilden har jag hittat på Facebook , det var min goa gulliga vän som hade lagt upp den.

Rädd för att förlora någon man älskar, ja jag är livrädd varje dag ,jag vill inte förlora NÅGON som jag älskar , men jag har lärt mig att det är en del av livet, men jag bär på en rädsla varje dag, varje minut , en onaturlig rädsla men inte alls konstig ändå.

Jag skulle vilja kalla mig för prototypen av en medberoende, varje dag väntar jag på att det värsta ska hända, & fram tills för en tid sedan så har jag gjort allt för att lindra min älskade människas lidande ,jag har försökt lindra genom att vara en trygghet en som älskar ,en som gör vad som helst som står i min makt för att skydda dig ifrån dig själv & ditt missbruk.

Tills jag inte orkade nå mer,jag orkar inte gå på tå,ge bort mina sista pengar ,vara tillgänglig 24/7  ,lägga bort allt det som är jag ,sakta men säkert,från att ha varit en livfull, social ,konstnärlig ,älskande ,passionerad människa till att sakta bli en blomma på tapeten & till slut ett hål i väggen.

Kärleken kommer alltid att finnas där, men jag släpper ner armarna & slutar slåss ,jag kan inte vinna , men jag kan välja livet, livet som JAG har fått, och det är inte oändligt.

Man kan säga att mitt medberoende har tagit allt ifrån mig ,fruktansvärda konsekvenser.

Lev & älska som jag gör nu,

Och jag vet att den dag jag inte finns ,så kommer jag att vara saknad, så oändligt saknad.

Och det är du också min vän, som la upp den här bilden på facebook❤️

1 kommentar:

CR sa...

Å jag känner mig träffad, blir så rörd, ledsen, och känner så väl igen mig i detta med medberoendet. Kram.