Bloggintresserade

torsdag 7 juni 2012

Long time…..no se….

IMG_1904

Vi for ju på en road tripp & den var allt annat än glamourös, jag kan ärligt säga att jag aldrig har frusit så mycket under så lång tid i hela mitt liv.

_DSC0002

Självklart hade vi ju våra härliga stunder då solen kikade fram, men kylan var bitande…..

_DSC0030

Här kokas det kaffe…

IMG_1865

IMG_1855

Älskade Stockholm hann vi också med.

Men alltså vad är det med vädret!!!!

Känner mig blåst på hela försommaren med sin skira grönska, egentligen den tid på året som jag älskar allra mest, och ååååhhhh om det ändå kunde få torka upp lite på gården så att jag iallafall kunde klippa gräset, för nu börjar det se ut som om det är lie som gäller, bara gnäll!! Ja jag vet, men det här vädret börjar verkligen kännas lite tärande.

Önskar mig sol & pigghet.

Kram till er alla

5 kommentarer:

Kaisa ♥ sa...

Så trist att frysa hela tiden, på hojen blir det ju riktigt svinkallt, nästan frost... :O
Nu kanske det börjar att vända, varmare vindar börjar kännas av...

Kram ♥.♥

Barbro sa...

Tänk att vädret påverkar oss så mycket...först längtar man till försommaren ..den bästa tiden på året och när sedan sommaren kommer så är den snart slut....Nej nu får vädergudarna vända sitt ansikte mot Sverige och Norrbotten och LE stort.Vi behöver sol ljus och värme...Ha de bra kraaam.

kicki sa...

Ja nu får det lov att bli varmare och torrare, och visst finns det större bekymmer men det blir så mycket vackrare och roligare med solsken ju ♥

kicki sa...

Ja nu får det lov att bli varmare och torrare, och visst finns det större bekymmer men det blir så mycket vackrare och roligare med solsken ju ♥

Doktor Glas sa...

önskar mig också sol (och värme!!). det är en smärre katastrof som det är nu. kram!