Bloggintresserade

fredag 24 september 2010

En av dom bästa.......


Det bästa med att vara vuxen är att ingen besämmer vad man ska äta.........så dagens LUNCH......Ben&Jerry...jag ser dubbelhakan....men guess what??!!I dag bryr jag mej inte......
Kraaam

6 kommentarer:

IDA sa...

Det bästa med att vara "barn" är att man kan tävla i vem som kan äta en B&J fortast, utan att någon tycker att man är konstig. Frida klarade det på EN reklampaus. Kanske kan du klå henne? ;)

kicki sa...

Ha ha ha ha Ida.....nej där ligger jag i lä......men jag njuuuter av varje sked..
Kram

Eva Norberg sa...

Gillas! Du kan bry dig någon annan gång... om du vill! JAG älskar den B&J som du håller i, den med kakdeg, påminner om barndomen när man i brist på pengar och godis rörde ihop något riktigt sliskigt av det man hittade i skafferiet. Det var tider det!
Ha det som bäst!
//Eva

kicki sa...

Ja Eva den är helt underbart god....och som sagt man kan äta den till lunch eller middag....om man vill.....och det är ju det bästa av allt...
Kram

Lena sa...

Det var då verkligen ingen dubbelhaka att snacka om! -då skulle du se min du! fniss... men den vill jag ha bort, suck ;)
Ur snygga benvärmare! så läckert med sådana, kul att dom blivit på modet igen! :)
Nattkramen!♥

Anonym sa...

Man ska njuta också, inte bara vara "nyttig och duktig" =)

Hoppas ni har det gott...hade tänkt försöka kika förbi någon dag och bara hälsa på - surra lite men här har det varit och är ännu kaos!

Men jag slår en pling någon dag och kollar om du jobbar eller inte!

//Mi-Ma