Bloggintresserade

onsdag 26 januari 2011

My sweeties...Visst är dom fiiina!!!???
Hej Onsdags läsare!!!
Nu händer det grejer här....i går köpte vi en dragsele åt julia...och i dag har jag hämtat hem finaste sparken,så nu fattar ni att vi ska swischa igenom hela byn på ingen tid alls......så om ni ser ett blåsvart lite lurvigt streck med oranga medar....då är det vi.....japp!!
Så se upp där ute.....och i morgon bär det av till den Konungliga Hufvudstaden...min make ska gå på Älvsjömässan ,och försöka hålla munnen stängd.....och inte låta dreglet rinna okontrollerat då han ser alla "VILLHAAAMOTORCYKLAR".....men det är ena dagen ....andra dagen är det min tur, då blir det att möta min älskade Frida,för en Lunch på nåt härligt ställe,ett besök på Ewa i Walla i Gamla stan och några andra ställen som jag ÄLSKAR.......Och så Hotellfrukost......VA!!!!

5 kommentarer:

Barbro sa...

hahahhaaa!!jag kan se framför mig en bild av dig och Julia då ni fräser längs byn...Julia springer som en galning och drar sparken med dig på de orange medarna...haha!!
I morgon har ni din man och du en rolig dag framför er...hoppas allt går bra och att ni får njuta av allt det goda i huvudstaden..lycka till.. kram!!!

kicki sa...

Tack mamma,ja det blir säkerligen roligt....men du vet jag är ju en hemmamänniska.....lär väl längta hem på nån timma.....

Lena sa...

Ååååååååååå så mysigt!!!! bo på Hotell, vilken lyx!
ha sååååå mysigt! :)
Kram kram!♥ /Lena

Doktor Glas sa...

hotellfrukost är verkligen så himla lyxigt! man äter å äter bara för att allt är så gott. stockholm, underbara stockholm. ha en sån himla trevlig resa!

Att vara någons fru sa...

ha ha ha kan du inte spänna Lotta framför sparken *fnissar* Du har verkligen ljuvliga vovvar.