Bloggintresserade

torsdag 3 november 2011

Nybadade flickor

Ja Lotta hon blir så frusen då hon är nybadad så nu åkte kamouflagetröjan på......liite förnärmad känner hon sig....sitta här & posa i fulgammeltröjan.
Men nu är hon ren & fin då hon ska till Mormor & morfar i morgon.
Jullan har också fått en välbehövlig uppskrubbning....hon ska till en schnygg kille i helgen "Falle" hans matte & husse är så snälla och upplåter sitt hem för "damparn" våran :-)
Och vi då?....ja vi ska till den Kungliga Hufvudstaden på teater....ska bli så mysigt & se Spanska flugan....sen ska vi sitta på cafe´& titta på människor & låta oss inspireras & förfäras & imponeras & hänföras jamen ni vet, runda ögon & halvöppen mun.....sen blir det ett besök på underbara lilla butiken i Gamla Stan "Ewa i Walla" (som jag ÄLSKAR) & HD-Butiken så klart......& jag hade tänkt att ha på mig den här outfiten........frasigaste kjolen från....japp...... "EwaiWalla" siden tunikan från Mor&Dotter tillsammans med skinnkängor & stickad kofta jag gillar att blanda (slott&koja) både i mina outfits & i heminredning....

Så får det bli.
Kram

4 kommentarer:

Doktor Glas sa...

vad fin du är! :)
och lotta, guuud vilken sötis i tröjja!

du, om ni inte har ngt att göra på lördag i sthlm, prova afternoon tea i gamla stan!! Lady Hamilton Hotell, sååå underbart mysigt!!! Tror du skulle gilla inredningen där :)

kicki sa...

Ok men ååhh vad söt du är som tipsar......det ska vi absolut söka upp :)
Och tack från mig & Lotta för komplimangen :)

Doktor Glas sa...

dom har en sittning vid 12.30 och en vid 15 om jag inte minns helt fel! :)

Lena sa...

Gösses så fina kläder på en fin fin tjej!! :))
Hjälp så mysigt med en helg i Huvudstaden! & jotack jag vet! var där för 2 veckor sedan, & huvudet snurrar som bara den! *skratt* man blir lite avtrubbad & mossig av att leva på landet tror jag ha ha ha... ;)
Drömmhus tror jag skulle vara en affär för dej ;) & hoppas du hittar någon fin palta på Ewa i Walla!
Kram & fin Allhelgonahelg!♥ /Lena