Bloggintresserade

onsdag 9 maj 2012

Att se på framtiden med tillförsikt……eller??

min iphone3

jaha ja så det är detta man har att se fram emot & glädjas åt inom en snar framtid…….ja om man ska tro på appen som gode vännen Tomas har laddat ner på sin telefon ,ha ha ha.

Ja då är det så här vi kommer att se ut om ca 30 år……..fortare om vi inte sköter våra kort…..så mina vänner vad tror ni……inte nog med att ALLT strävar framåt/neråt och blir längre om man säger så…mao. man blir FULARE & så ska man bli än mera orkeslös & få ännu sämre minne ,ännu sämre syn ,ännu sämre hörsel & så såg jag på nyhetsmorgon här om dan att då man drabbas av syrebrist i hjärnan ,vilket inträffar då man får en stroke eller tia attack,blödning eller propp , så dör TVÅ MILJONER  hjärnceller per minut…..ja men herrejösses vilken tur att den var snabbt övergående…..men några små grå vart jag nog av med där……..så jag har ju inte lika många kvar att spela med om man säger så……what a future……yeyyy.

Och det är nu det passar sig att säga “CARPE DIEM”

Kram på er gullisar…..ja vi sitter alla på samma tåg, en del lite längre bak & en del lite längre fram ….men samma tåg…

6 kommentarer:

Ninja sa...

Jag har funderat på om det där med sämre syn faktiskt inte är så dumt......då ser man ju inte resultatet menar jag

kicki sa...

Ha ha nä det är ju sant ,en välsignelse rent av...
Kram ♥

Barbro sa...

...jag skrattade sååå att jag nästan p-ade på mig....så är livet, jag är ju lite äldre än du , så det tål inte för mycket påfrestningar ....inte för att jag har de besvären ännu....är alltför UNG.. hihi.....men...fotot är jättebra det kan visst också stämma att ni ser ut så efter 30 år..Måste tycka att du är lite lik min bortgångne faster Irja..haha!!Sov gott!

kicki sa...

Men mamma då .....hört talas om TENA LADY (inkontinens skydd) glömde ju nämna det i mitt inlägg...
Kraam ♥

Kaisa ♥ sa...

Den appen skullen jag vilja lada ner, vet du vad den heter?

Fina blir ni på ålderns höst :-)

Kram ♥

kicki sa...

Jag tror den hette typ "ageing photo both"♥