Bloggintresserade

onsdag 5 augusti 2009

Fattar inte..........

Vad Matte håller på att skratta åt.Jag är oskyldig som ett lamm......har inte rivit sönder nåt.
Jag känner faktiskt att jag blir lite förnärmad.....hålla på å fnissa och ta en massa bilder..
Nej jag har VIKTIGARE saker för mig.......nämligen hålla vakt............
Så deså / Lotta

6 kommentarer:

Frida sa...

hahaha :)

Kicki sa...

Oskyldig!!!!!!!NOT

Anonym sa...

Hejsan på dig där uppe i Pite, själv kommer jag från Skellefte. Tack för titten och komplimang på min blogg. Då jag såg att du har en Fralla så tänkte jag att nu måste jag skriva och berätta om Lena i Dalarna.............men ni har ju redan hittat varandra. Så är det kanske med hundägare, vi dras till varandra på nåt vis, oavsett ras tror jag också. Jag blev så jävla arg när jag läste om uppfödaren och demodex, för jag hade samma problem med Buttons som är en Shih Tzu. Första året blev han doppad och fick medecin så han var dödstrött för jämnan. som tur är så är han botad nu och är en mycket pigg 5 åring. Jag har haft många hundar i mitt liv, tränat och skött om många andras, men det här är första gången jag haft en liten knähund, och jag är så upp över öronen kär i knatten att det går inte att beskriva.Anledningen att han kom till mig, beror på att jag var privatsköterska för en Alzheimers patient, och efter mycket "research"så var jag övertygad om att en SHih Tzu skulle vara det bästa valet som terapihund. Sagt och gjort, jag gick in på en butik (ett ställe man absolut inte ska köpa hund)för att se hur mycket en Shih tzu kostar($1200),om dom hade några osv. Dom hade 3 och när jag satt med dom alla på golvet så valde denna lille kille mig och det var kärlek på direkten. Om han inte får följa med dit vi ska, så går inte jag heller (nästan aldrig) Han var med till Sverige förra sommaren och har nu EUpass. JAg har också blivit stormförtjust i frallor och tänkte skaffa en som kompis till Buttons, men det kommer en del till hundparken, och dom far fram som små ångvältar, och det blir lite för mycket för Buttons, som inte är så stor. jaja,nån gång i framtiden kanske. Dom som inte är hundägare fattar inte hur "knasiga" vi kan bli, och jag blir ibland trakasserad på bloggen eftersom Buttons får följa med mig överallt och att han sitter i cykelkorgen då jag är ute och trampar...........blev tom. jämförd med Paris Hilton av en typ...hahahahoppas vi "ses" igen
soliga kramar

Anonym sa...

ANonym ?? är jag inte, jag är FLoridatjej på expressen, men det har du nog redan listat ut. Jag håller tumarna för din vackra schäfer. Frallor ser verkligen full i sjutton ut..............gillar dom skarpt.
soliga kramar igen från Florida.

Kicki sa...

Hej Floridatjejen.....så kul att du kikar in......joo dom är som ångvältar frallorna...men jag har också haft en mindre variant som också åkte cykelkorg.....och alltid var i knät..och det är ju såå mysigt....nu har jag "bara" Lotta och Molly....men dom har krut så det räcker...jag har fullt upp.
Kram Kicki

Emilie sa...

Hon är ju så söt lotta :)