Bloggintresserade

tisdag 4 augusti 2009

Nu har hon fått diagnos......

Lilla Molly....bukspottkörteln har lagt av till 90%.....så hon höll bokstavligt talat på att svälta ihjäl......då vi vägde in henne hos vet. i går så vägde hon 19kg.........men det förklarar ju hennes beteende.
Hon äter som en häst och skiter som en elefant........helt besatt av att äta allt som kommer i hennes väg.......men stackarn har inte kunnat tillgodogöra sig något......så allt har åkt rätt igenom.....
Nu har hon fått mediciner och special foder........så mina vänner....... snälla håll tummarna för min älskade prinsessa.............. som förhoppningsvis nu slutar äta bajs och allt annat skrot...
Kram

5 kommentarer:

Ingrid sa...

Ojojoj, stackars liten som hon har jobbat för att få hull på kroppen..

Emilie sa...

Frida berättade för mig igår om prinsessan! Vi håller alla tummar vi kan för fina tjejen att hon blir bättre :) Många kramar oss!

Kicki sa...

Tack gullisar det känns bra att Molly har support.......men Emilie hur går det med lilla Enzo..jag pratade med Frida hon sa att han skulle läggas in........men be dom kolla demodex.
Kram

B A R B R O sa...

Jag håller tummarna för dig Molly! Din stackare. Tur att de upptäckte vad felet låg och att det finns medicin!
Kram Barbro

Lotta sa...

Men Barbro!!!! va kuul att höra av dej det var längesen......och jag såg att även du går på en medicinkur nu.........krya på dig kompis.
Kram