Bloggintresserade

torsdag 13 maj 2010

Ooont i skallen......Två dagar på rad har jag haft en ruskig huvudvärk......tror att jag sett ut ungefär som han Homer.....
Idag då jag låg och slumrade på soffan....så var det som att jag var i ett gränsland mellan vaket och sovande......jag drömde att jag åter drabbades av en hjärnblödning......och den här gången blev jag totalförlamad......försökte lyfta armen men NEJ....försökte öppna ögonen.....men fick bara upp det ena lite så att jag fick in liiiite ljus......mina tankar var klara och jag förstod vad som hände.....försökte att ropa på min man......men fick inte fram varken ord eller styrka i rösten......det enda som kom ur mig var nåt suckande ljud........vilken fruktansvärd mardröm......det var så verkligt...jag visste att jag låg där på soffan och var FULLKOMLIGT maktlös och orörlig......men förmodligen så har Julia hört mina konstiga rop efter hjälp......för jag vaknar av att hon slickar mig i ansiktet.....Tack & Lov.....lilla hjärtat räddade matte ur den hemska mardrömmen...men värken i skallen var kvar.....hoppas på en god natts sömn & nya friska tag i morron......för då ska vi på jobbet alla tre.....
Kram och god natt alla fina

9 kommentarer:

Anonym sa...

Tack och lov att det var en dröm och tack för Lotta!
Var rädd om dig och ta hand om dig.Kram Carola

Anonym sa...

Tur att det var en dröm, djuren känner på sig hur vi mår.
Sköt om dig!
Maggan

kicki sa...

Men tänk att.....bara av att se att ni har varit in här och skrivit så känns det bättre....healing och telepati...vad vet jag....kärleksfulla tankar får ni av mej...

Barbro sa...

Lilla vännen min ...du jobbar för mycket i både tanke ord och gärning..försök att stressa av ..jag kan komma till dig och ge dig lite ansiktsmassage..fotmassage osv...sköööönt!!Kram. mamma.

kicki sa...

Tack gullemamma.....det vore jätteskönt.....vi får planera in det....i morgon eftermiddag kommer Isak...ska bli så roligt..
Kraaam

japp sa...

Heeij Kicki.. usch, vilken dröm, tack å lov blev du räddad av en härlig blöt puss från dogzen.. tur vi har dom.

Joo, visst är hon fin Lowiz. När jag ser henne, tänker jag tyvärr alltid, hur fasen ska jag klara mej den dag hon inte finns.. varför ska man ha såna tankar..usch. Hon är den första å bästa schäfern vi har, haft å nånsin kommer få..hon är gullehjärtat mitt.

Kanske du har lite fööör mycket å göra då du får såna panikdrömmar.. hoppas du slipper ha dom igen.

Hoppas du får en fin Fredag, nu inväntar vi bara den gooa värmen de lovat, eller hur, jag ska ju å fota på Sjulnäs-utställningen på söndag, så de fodras finväder.
Ha en fin dag..kram på dej. Helén.

Lena sa...

En sådan drömm hade jag som liten, bara ca 4 år! lixom helförlamad & skräcken... försökte berätta för min mamma mins jag, men hon trodde såklart det var en mardröm...(sedan vi pratat som vuxna om det får hon så dåligt samvete att hon inte tog mej riktigt på allvar, min goa mamma ;) )
Så i vuxen ålder berättade en granne om hur hon blev "Riden av Maran" en natt!!
& det var exakt det som jag upplevde som barn, & burit med mej & du nu!
Vilken känsla att höra någon sätta ord på mitt minne!
Just det där ohyggliga i att vara medveten men inte kunna röra sej osv. är visst ett fenomen som kan hända, mins att jag tog reda på lite om det då, men mins inte riktigt varför det infinner sej, får väl googla på det igen...
Jag har haft ett otäkt tryck i skallen, som började i går eftermiddag, inte ont men något?.. fast jag tror det är det mystiska väder vi har här, kvavt så in i vassen, dimma så man inte ser ut, & åska i luften, kanske du åxå är väderkänslig?
Varm nattkram! /Lena

Lena sa...

Hallå igen!
Nu googlade jag på "Riden av maran" & fick fram en som berättade JUST våra erfarenheter!
Så då finns det förutom du, jag en bekant, en till! ;)
Jag har dock alldrig upplevt det mer sedan barns ben tack & lov!
Kram igen! /Lena

Doktor Glas sa...

hoppas du hade en bra dag på jobbet och att huvudvärken är borta! har du en spikmatta? brukar vara skönt att ligga på när man har ont i huvudet. äkta healing!!