Bloggintresserade

söndag 21 oktober 2012

Den stora stygga världen…….

_DSC0003-002

_DSC0006-003_DSC0008-001

_DSC0009-003

_DSC0012-002

Ja dom blir mer & mer sociala dom små gullisarna…..dom har så roligt med varann & dom ääälskar mat & dom är jätte pussiga ,gillar att vara i famnen & gärna snosa & pussas…..som sagt dom blir mer & mer medvetna om varandra i sin skyddade lilla värld.

Och ute i den stora & oskyddade världen så hände det idag att min älskade man drabbades av akut sjukdom & nu ligger jag här ensam i våran stora säng, medans han ligger på Intensiv vårds avdelningen, med ett dränage i ena lungan……den hade “kollapsat”…….

& så klart fick jag ju säga åt honom med bestämd röst att “nu åker vi in!!” eftersom att han var iskall,andfådd & hade bröstsmärtor(&med dom symptomen är det liksom läge att söka läkare) kan jag tycka……min älskade fina vän Förvånad

Jag satt i anhörig rummet & bad till Gud att allt skulle gå bra…..& enligt läkaren så var det tur att det var den högra lungan, så att hjärtat är en bit ifrån…..ja tänk ändå vad fort ett liv kan förändras & ännu värre , tas ifrån oss………..så nu ligger jag här & tänker att VI SKA VARA SÅ RÄDDA OM VARANN & om dom vi älskar, tala om för varandra hur mycket vi betyder & hur mycket vi uppskattar & älskar varandra……..& med dom orden säger jag GOD NATT alla fina….

Och ja just det ja………IMG_2493

Julia i dag på promenaden….IMG_2494

Visst är hon bara sååå vacker…..

IMG_2497Bilderna är tagna med min Iphone Ler

Kraaaam

5 kommentarer:

Lena sa...

Så försöker jag åxå leva, att tala om för dom runt mej att jag älskar dom♥, men än mer påmind blev jag när vi miste vår Prins om hur skört livet är & hur fort det kan ändras...

Varmaste kramen till er båda♥ & till hela familjen 2 & fyrbenta♥
Tänker på din fina gubbe♥ /Lena

kicki sa...

Tack goa fina Lena ♥
Och kramar tillbaka

Anna sa...

Ja, det här var ju inte så kul läsning hela vägen... Du får hälsa Tobbe att han ska krya på sig och jag håller tummarna att snart är frisk och kry!
Stor kram <3

Joanna och Charlie sa...

Nej var hemskt, hoppas han kryar på sig. Skickar massa kramar

Barbro sa...

För det första vill jag att du tar med dig krya på sig kramar till Tobbe...från svärmor...om du åker och hälsar på honom. För det andra valparna är förtjusande söta och Julia klok som en uggla...Vi hörs! Kraaam.