Så här är det nu…….

_DSC0004-006

Det känns faktiskt vemodigt Ledsen

_DSC0006-006

Riktiga “paraboler” Ler

_DSC0007-007

Gullan….

_DSC0014-008

Alva är idel öra…..

_DSC0017-008

_DSC0020-008_DSC0021-005

_DSC0028-007

Allan tycker att Julia är spännande Ler med tungan ute

_DSC0029-005

_DSC0028-004

Ja alltså åååhhhh vad jag kommer att sakna dom här underbara små varelserna som lockar mig till att ge ifrån mig ljud & ord som jag bara trodde att små barn gjorde Ler

Och annars så har jag väl mest gråtit & sovit……min älskade hjärtevän är ju så sjuk fortfarande, till slut fick jag ringa en ambulans & nu ligger han isolerad på andra dygnet ,med näringsdropp & antibiotika……& jag bara önskar att allt ska bli bra & att han ska ligga här bredvid & störsnarka & vara alldeles för varm för att jag ska orka ha honom nära & släppa en prutt så att jag vaknar till & gnissla lite tänder & bara vara så där alldeles underbart irriterande älskvärd som bara min Tobias kan vara…….

Kram

Kommentarer

Geddfish ♥ sa…
Så SÖTA vovvefoton! Underbart!
Och dom är "bara" till låns.
Jag vet inte vad som hänt din man, men önskar er allt gott och tillfrisknande! Man blir så ledsen när det inte är som det ska vara.
Varm söndagskram Gerd♥
Anna sa…
Att det gick så långt för Tobbe att han var tvungen att isoleras och allt... Vet ni vad han har dragi på sig? Jag förstår att du har det jobbigt och det är mycket nu. Men se det som så att du vet att valparna får komma till kärleksfulla hem. Och Tobbe kommer snart bli bra ska du se och då kommer han hem till dig! Det är "bara" för en period.
Styrkekramar <3
Joanna och Charlie sa…
Men vilken himla otur ni haft de senaste veckorna. Skickar massor med kramar till er, Hoppas Tobias får bli frisk snart.

Har ni fått valpköpare till alla små hjärtegryn nu?

Kramar på er // Joanna Och Charie

Populära inlägg i den här bloggen

Blommorna jag fick🤪

Nog är han som gullig ändå