Bloggintresserade

fredag 17 april 2009

En drake

Sitter på jobbet och har fått insinuationer ang. min blogg.
Så det är väl bäst att ge ifrån sig ett livstecken.....................jo för nu har jag kolhydrat laddat min skrikande kropp den vill ha SOCKER.
Har kört på med LCHF i fyra veckor nu .............................och guess what?????
Mitt sk. midjemått, eller där midjan skulle sitta......................men där jag är som tjockast.....................där har jag ÖKAT 2 cm efter fyra veckors kolhydrat svält.............nä fy faan.
Man är dömd till ett liv i fetma..............den här jävla magen sitter som sten..............jag blir gaaaalen vad ska jag ta mig till!!!!!!????
Tog saken i eget våld och bröt dieten abrupt.................GOODIS i lösvikt i massor.
Nu ligger jag orörlig och hyperventilerar.......................jag är proppmätt..........
Men på Måndag, då ska jag gå med i viktväktarna ,eller nån annan bra viktklubb ,eller nåt.
LCHF=lätt chockat hyperFETTO, helt knäckt då jag kolla måttbandet...................passade tydligen inte min kroppstyp............suck..........men jag tyckte väl att det lät för bra för att vara sant.
Ja ja jag har då i alla fall med mina feta fingrar lyckats tatuera en ganska fin drake som klamrar sig fast i ett klot.
Ha ha ha nej jag vet jag ska vara glad..................................................OCH DET ÄR JAG...........nästan hela tiden.
Puss&Kram Kicki

7 kommentarer:

Fru Malin sa...

Det är samma här, LCHF passar inte mig... jag gick inte ner nått heller. Jag tror mer på GI i såfall. Fast just nu tror jag inte på nå´t !!
Men vet du vad, Ju större vi är -desto MER finns det att älska .. så gällande dig så har din gubbe hela 2cm MER att krama, när man tänker så då känns det ju lite bättre
Kram Malin

kicki sa...

Vet du det gör inte jag heller......alltså tror på nån diet.
SJÄLVSVÄLT möjligen men fettcellerna är väl så drillade av alla "kurer" så dom har lärt sig att hålla hårt i fettet.......nej fettsuuuuuuga.
Kram

cammy sa...

åt du nog med fett då? det ska ju vara jättemycket fett..detgjorde jag fel då jag testade osamma förmig som för dig...jag har gett upp. får vara tjock o glad i stället än hungrig och sur hahaha :D

miamajja sa...

Nä va trist att det inte funkade!!! Fast jag har ett tips som funkar...men det är jävulusiskt jobbigt men det ger resultat. Det heter 13 dagars dieten och då äter man efter ett speciellt schema i 13 dagar, kallas även djävuls dieten eller rikshospitalets diet. Jag går ner ca 8-10 kilo med den metoden, och det håller i sig beroende på hur man väljer att leva sedan. Kramis!

Barbro sa...

Det där som Maria nämner om tror jag att jag har någonstans...har följt den dieten för 100 år sedan... jag gick ner i vikt flera kilo på dessa dagar. Jag ska kolla om jag hittar den.Annars kan det hända att Mia har den så du får via henne . Kram mamma. Men jag tycker inte att det gör något om man är lite rund och mår bra....vilket är det viktigaste "MÅ BRA"!!!

Eva Norberg sa...

Jag har provat ALLT... efter 45 års prövotid vet jag nu att det enda som funkar är mindre med mat och mer motion. Låter skittråkigt men det är sant. Jag har nu varit med i Aftonbladets Viktklubb i 12 veckor och jag har legat på ca 1550 kcal/dag (är helt OK) och jag har gått ner 9,5 kg utan att röra på mig mer än vanligt. Nu vill jag att det ska gå lite fortare så nu ser jag till att gå 12 000 steg/dag och det börjar hända saker ännu snabbare på vågen... Har ca 10 kg kvar innan matchvikt. Jag håller med om att "hellre rund och glad" än "smal och sur" men håll med om att bäst vore "smal och glad"...
Lycka till Kicki och ha det som bäst!
Kram

cammy sa...

vad kul att du gillar bonnie. hon r ju min första fralla så jag vet inte vad dom är snyggt eller mindre snyggt...men i mina ögon är hon ju såklart snyggast :)
hoppas man får se lotta framöver

ha det bra..