Bloggintresserade

måndag 27 april 2009

Johodå Malin!!!!!!

Hjälm .................jomenvisst..........................vi är väl goda föredömen.

Och magen vilar då alltid i knät,ha ha ha så fort låren kommer upp en bit så är det nåt som tar emot.........men ett litet tips till er alla som har en mage i vägen........................STÅ och cykla............eller VRID KNÄNA UTÅT.................sitt på PAKETHÅLLAREN och cykla då kommer inte låren upp lika mycket..................eller sitt BAKLÄNGES på styret och trampa................alternativt TA BILEN eller GÅ.

Puss&Kram

3 kommentarer:

Barbro sa...

Ett gott skratt förlänger livet....tårarna rinner inte av sorg utan av tokglädje av ditt blogginlägg. I morse när jag hade duschat..ställde jag mig framför spegeln för att smörja in min gamla kropp..tittade en , två, och en gång till...herregud vilken stor magsäck jag fått..är jag gravid`???nej det kan inte vara möjligt...men det såg ut som om jag var i 8:e månaden. Märker också att magen alltid är ivägen när jag ska ta på mig trosorna och strumporna så de så....Sådant kan det goda livet vara. Kram och god natt./mamma.

kicki sa...

Jaaa du mamma då vet du hur det är att ALLTID ha något som vilar i knät så fort man sitter ner...........egentligen ganska mysigt.
Kram

Fru Malin sa...

Kanske man skulle tjacka sig en fräck hjälm ändå... Tänk dig vad gulligt... Hjälm och utvridna knän på en gammal grön Monark dam cykel... Hi Hi
Hi hi
Ha Ha Haaa !!

Har inte folk lagt märke till en förr så lär dom ju göra det då.

Man kanske skulle skapa en ny trend för alla feta som som samtidigt försöker vara rädd om skallen...
Och jag vet!! Man kan bygga om cykeln så att pedalerna är färdig utvridna så att man är TVUNGEN till att ha fötterna pekandes ut!! Fan Kicki .. man kanske skulle bli rik.
Och på reklamen för sin cykel som man naturligtvis har - Hör man en Bas stämma som säger :

- Är du också trött på alla bantnings knep för att få bort magen som är i vägen när du vill ta dig en cykeltur ???
-Då har vi den rätta modellen för JUST DIG - Nämligen Kickis trampa lätt cykel!
Sen rullar det en minifilm då du demar modellen .. oj oj det skulle bli succcé !!
Kraaam o ha en fantastisk dag.
/ Malin.