Bloggintresserade

tisdag 23 mars 2010

Fy faaaan säger jag bara.......

Jag blir så ledsen och arg på penning giriga kennelägare....som sätter i system att köra slut på en stackars tik....tills hon bara är som en trasa....och sen placerar ut "besväret" hos någon vänlig själ som tar sig an en slutkörd tik......Och som DESSUTOM skiter i om tiken och hanen har genetiskt ärftliga sjukdomar som ger valparna ett livslångt lidande...........för vet ni vad!!!!!?????
Dom flesta sjukdomarna debuterar vid 1,5 till 2 års ålder........och före det har den sluga jävla uppfödaren hunnit kuta runt på diverse utställningar och meriterat sin "FINA;FRISKA" hund.......och då är det ju klart...........fiiina papper.....bara att starta valpfabrik.....och se pengarna rulla in......jag tänker på min bästa ,finaste blogg kompis Lena.....som har bloggen, som jag har länkat till "frallorna".
ÄLSKADE Märta är från samma skitkennel som ÄLSKADE Edgar var........ ifrån ETERNAL STAR=SKIT
Den människan som står bakom Kennelnamnet....borde inte få komma i närheten av djuruppfödning.
Det lidande som djuren och människorna blir offer för är hemskt...
Tack för ordet
Tycker Lotta & Julia ser alldeles förvånade ut på bilderna......som om dom kände av min ilska i dag...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Rent ut sagt förjävligt!
Dessa jävla penningtörstande människor, tänk vad dessa stackars djur får lida. Samt husse och matte usch!

Barbro sa...

Håller verkligen med anonym...men hur kan man få stopp på sådant??...Detta är ju fruktansvärt. Djurplågeri skulle jag vilja kalla det.

Madde; klaras matte sa...

håller med till 110%, det är rent förjävligt hur den kenneln förstör för alla andra... Vet av ytterligare en hund som är från den kenneln, som tappade sitt öga som komplikation när hon födde sina valpar... Tycker inte eternal tar sitt ansvar som uppfödare, de tänker verkligen inte steget längre utan enbart på pengarna. Du har så rätt i det du skriver.... :) ps jättekul å läsa om ditt nyförvärv å även lotta såklart! :) kramar!

kicki sa...

tack för era kommentarer....det glädjer mej att fler bryr sig...
Det arbetas för att få stopp på Eternal Star.....men det är inte lätt...tror att det enda man kan göra är att sprida kunskap....och fakta så att folk tar sitt ansvar......suck..
Ja madde......visst är hon fiiiin..
Kram