Bloggintresserade

måndag 8 mars 2010

Lugnet före......

 Det närmar sig med stormsteg nu.......på Fredag hämtar vi henne (Julia).....Whiiiiiiih......vad jag längtar...Undrar just hur Lotta kommer att ta det hela....hon har ju onekligen blivit väldigt bortskämd ,med att få ALL uppmärksamhet......misstänker att det blir bråda tider för gumman.......mycket att "hålla reda på".....ha ha för hon ÄR EN SANN EGOIST........men hon har kommit fram till att det är ok att matte och husse äter......trots allt.....STOOORSINT..ha ha ha..
I övrigt så anser hon att hon bör behandlas som en DROTTNING......jaaa det ska bli spännande.....när det kommer en till kunglighet i familjen....meeen som man säger...Kärleken övervinner allt......det kommer att bli så roligt..
Kram
Posted by Picasa

2 kommentarer:

Monica sa...

Ja, ni lär nog kanske få lite att göra. Men Lotta ser ut att vara en såååå mysig hund. Som troligen fått massor av kärlek & omvårdnad. Så det kommer nog att gå bra.
Men det ni ska hämta på fredag "går ju inte av för hackor" Ser så söt och snäll ut.
Lycka till & ha det så bra

kicki sa...

Tack Monica......ja nog kommer det att bli både jobbigt och roligt med valp.....men mest av allt så kommer det att bli KÄRLEK..ni lär få se en hel del av dom båda framöver..
Kram