Bloggintresserade

lördag 13 november 2010

IDOL! ! !
"LULEÅ. TV4 pressar ”Idol”-deltagarna stenhårt – och tjänar miljoner."
Citat hämtat ur Aftonbladet....Jag är benägen att hålla med(Med risk för att framstå som en "gnällkärring"..den risken tar jag).
Men vi hade alltså köpt FÖRSTA PARKETT biljetter (inte gratis)......och hamnar bakom nå jävla pelare......i jämnhöjd med scenen...vilket innebar att vi inte såg vare sig framträdanden.....eminenta juryn.....eller storbilds skärm.......nej ISTÄLLET FICK VI NÖJA OSS MED ATT SITTA PÅ STOLAR SOM GAV TRÄSMAK och vrida huvudet i 90 graders vinkel för att se på en storbildsjävlaTV genom en dimridå orsakad av en trillioner Watts strålkastare...puuhhh..
Sådärja nu fick jag det ur systemet.....ha ha ha.....
IDOL kommer i fortsättningen att avnjutas hemma i sköna soffan med laptopen i knät och älsklingen bredvid.......ÄLSKLINGEN som för övrigt är den bästa av dom bästa.....
jag känner mig älskad varje dag..
han lyssnar även på det jag inte säger...
snappar upp det jag nämner att jag önskar mej....och försöker uppfylla det...
han har aldrig velat "göra om mig"
han sätter alltid på min rumpvärmare i bilen...
tar bestick och servetter åt mig då vi är ute och äter....
JAMEN FATTA!!!!
HANÄRBARABÄST!!!
hörni ha en härlig Lördag alla gullisar som kikar in här....och det är ganska många kan jag se på statistikmätaren.....vilket glädjer mej ENORMT....men det vore ännu roligare om ni ville ge er till känna genom en kommentar......det blir ännu roligare att blogga då....gör så här:
Det står Välj en identitet: klicka då på namn och skriv sedan ditt namn i lilla rutan.........följ instruktionerna .....och lämna en kommentar..
Får ni inte till det.......så fråga närmsta ungdom/tonåring/barn...
KRAAAM

2 kommentarer:

Barbro sa...

Trist och se att ni fick så dålig plats..tycker att den platsen ej borde funnits alls, om man inte kan se ordentligt och bekvämt på föreställningen. ...Vi satt barnvakt hos Keisus och tittade på deras stor TV...Kl. halv ett körde vi hem och nu har vi haft en skön sovmorgon.I dag fortsätter tapetseringen av köket här hemma..!!Kram!!!

kicki sa...

Härligt mamma...vi kommer förbi och kikar på resultatet sen...