Bloggintresserade

fredag 19 november 2010

Mycke nu....

Titta vilken perfekt liten hand som håller om mitt lillfinger!!!
Ärligt talat så vet jag inte riktigt vad jag ska blogga om i dag.....det känns lite tungt nu.......Sandras hälsa svänger fram och tillbaka....just som man tror att hon är på bättringsvägen så kommer ett bakslag........hon ligger fortfarande kvar på sjukhuset och hon får fortfarande inte bo på samma avd som sina bebisar.......vilket hon gråter över......Och själv börjar jag också känna mej trött...det sliter nog på oss alla med denna ovisshet...nu hade man upptäckt en cysta på bukspottkörteln....men doktorn säger tydligen att det är inget att vara orolig över....hur ska man INTE VARA OROLIG!?!? Tack och lov så börjar min förkylning äntligen gå över ......så imorgon får jag träffa bebisarna igen.... och då hämtar vi Isak på samma gång.......inte lätt att få ihop livspusslet just nu känns det som...
Kram på er ......och ha en härlig Fredag kväll
Här ska det svimmas av i soffan och med ett hängande öga försöka se IDOL ha ha.....

8 kommentarer:

Lena sa...

♥kärlek♥styrka♥kärlek♥styrka♥
i massor!! behöver ni alla!
Tack för dina värmande ord hos *oss* :)
Tänker på er!♥ /Lena

kicki sa...

Tack å tack....
Kram <3

kicki sa...

Husnummerelva sa...

Kramar, vi tänker på er! Du vet var vi finns.....

japp sa...

Heej.. skickar över lite varma kramar å hoppas er Sandra snart blir frisk igen.. förstår hennes frustration å inte få vara med sina små, ingen mammas hjärta är väl helt om de inte får vara med och kring sina barn. Massor med styrkekramar och önskningar om snabbt tillfrisknande.. kraam Helén.

Barbro sa...

Tänker så mycket på Sandra och hennes tråkiga och jobbiga situation..hälsa henne och ge henne en stor och varm krya på dig kram från mig.

Doktor Glas sa...

vad tufft det verkar just nu, men allt blir bra såsmåningom, det blir det!!! önskar er all lycka!!!!

kicki sa...

Tack underbara ni för att ni finns .......det betyder massor.....och ger energi ♥