Bloggintresserade

onsdag 23 februari 2011

Lotta softar

Först vill jag ju så klart säga GRATTIS till min älskade man som har födelsedag i dag.....grattis min älskling.....hoppas på att få gratta dig många,många år till.........
Och nu till Lotta som mest bara chillar nu för tiden,alltså jag bara ÖÖÖNSKAR att hon är dräktig,men det får jag vackert vänta på att få reda på...men eftersom att detta är första gången jag är med om en sån här sak så undrar jag om det är någon av er som läser här som har erfarenhet av sånt här...i dag upptäckte jag att hon har flytningar,är det normalt??
Annars är hon lite busig ,och glad ,men hon sover ju mycket.
NOJJIG skulle man nog kunna kalla mig...min lilla prinsessa...oj,oj, hur ska detta gå??!!!

4 kommentarer:

Barbro sa...

Spännande att gå i väntans tider...hoppas att allt går bra.

Sandra sa...

Mina erfarenheter är att om det är mycket brun flytning så är det allvarligare, då kan moderkakan ha börjat ruttna pga överansträngning enligt vet. Men om de är ljusa flytningar så behöver du nog inte oroa dig. Fast är ju alltid bra att hålla koll på hennes temp :) Lycka till!

Doktor Glas sa...

sålänge hon äter, är pigg och glad så ska du inte oroa dig. säger jag, som ingen erfarenhet har egentligen, men det låter som sunt förnuft! pussa lilla prinsessan, hon är så himla himla fin!! vilken underbar mamma hon kommer vara :-)

kicki sa...

Ja alltså flytningarna är inte mörka,och dom luktar inte illa....
Och jaa jag ska pussa henne och hälsa....och koll håller jag ,kanske mer än vad som är bra för mig ...ha ha ha