Bloggintresserade

fredag 25 februari 2011

Vilken upplevelse....

Lotta har varit med på promenad i dag för första gången på jag vet inte huuur länge....(beroende på den ihållande kylan som ju har legat mellan 25 & 30 MINUS I NÄSTAN TRE MÅNADER)och så söt hon är då,tyvärr hade jag inte kameran med mig...men hon sprang och såg väldigt viktig ut och med ett stort leende i hela hennes gulliga ansikte ,alltså hon kan VERKLIGEN le.....Sedan har vi varit på stan jag & Frida & inhandlat diverse attiraljer....det är ju dop i morgon,men det hände en rolig ,udda & fantastisk grej då jag kommer med bilen i ett av P-husen inne i stan.....där håller A-lagarna till och just där är en plats ledig,"hej"
"hej"
"fin bil"
"ja jo den är som söt" (jag har en silverfärgad PT-Cruiser)
går för att hämta en biljett...men ser att jag saknar småpengar,går tillbaka....
"ha ha måste flytta bilen hade inga mynt"
"nä vänta!!!!!"
dom trasiga ,gulliga människorna börjar vittja sina fickor efter småpengar,och får ihop 20kr......herrejösses vad söta dom är...
"ha en bra dag",är det dottern?" fin!"
tindrande ögon,tandlösa leenden....
Jag går iväg & känner mig alldeles extra varm i hjärtat..
Kram

6 kommentarer:

Lena sa...

Dessa fina trasiga mäniskor...♥
Kram & mysig fredags kväll! /Lena

kicki sa...

Kram på er i dalarna...♥

Barbro sa...

..verkligen fint!!.. Alla föds vi goda.. men något går fel.....önskar dem ett uppvaknande om ett Svenssons liv......alla är vi människor och behöver värme och kärlek....varför har det blivit så fel i en dels liv????...varför..

Att vara någons fru sa...

Åh så fint!

Doktor Glas sa...

jag har verkligen tänkt på det också, vänligheten som finns hos utfrysta människor i samhället. det värmer lite extra i hjärtat. bara en sån grej att säga hej värmer ju hjärtat i flera timmar.
vet du en grej? laika åt den där musen när hon var ute på promenad med husse. hon har ett minne som inte är att leka med, hon styrde kosan direkt mot där jag tvingade henne att spotta ut den. husse visste ju ingenting om var den låg nämligen... men lyckligtvis spydde hon upp den. ÄCKLIGT!!

ha en fantastisk dag med sop och nära!

Doktor Glas sa...

sop blev ett stavfel, det skulle stå DOP såklart :)