Bloggintresserade

fredag 28 september 2012

4:e dygnet…..

_DSC0009-007

Lilla gumman…..hon njuter verkligen av att få vara mamma, hon är ut & kissar & bajsar, skyndar sig att äta & sen går hon till “trapp grinden” och så tittar hon på mig & sen tittar hon uppåt & då jag öppnar grinden så skyndar hon upp till sovrummet fram till valplådan & tittar på mig & sen står hon & trampar & tittar på lådan….”kom igen då matte ,släpp in mig till mina små”Ler……..hon är så duktig & tålmodig.

& Julia är ju naturligtvis på nedervåningen hela tiden, och jag var ju lite orolig för hur det skulle funka att ha henne hemma då Lotta skulle ha valpar……..men hon kunde faktiskt inte bry sig mindre, hon är helt obrydd i Jullan Blinkaroch jag som var helt säker på att Lotta skulle äta upp stackars Julia……..men icke…..tack & lov.

_DSC0003-007Och för den som undrar varför jag är så trött & lider nåt så överjävligt av sömnbrist, så kan jag berätta, att dom två första veckorna får jag & husse viga våra liv åt att vara intill valplådan 24 / 7.

Varför?  jo för att Lotta är opererad & inte helt frisk ännu & därför behöver våran hjälp.

Valparna är så många att hon omöjligt kan hålla reda på vart hon har alla.

Valparna är så små & orörliga ifall hon skulle lägga sig på någon av dom , vilket är väldigt lätt hänt.

Osv,osv men ibland är man ju tvungen att gå ifrån en liten stund……….ja ni fattar (behov å sånt) Blinkar& visst har man ju slumrat till också, MEN VAD HÄNDER DÅ…..jo en av dom små äventyrarna tar sig till bananlådan, som jag har ställt där för att ha vatten skålen tillgänglig för Lotta…………..och PRESSAR in sitt lilla huvud i hålet & fastnar……..ja men HerreGud!!!!

PANIIK!!!!jag lirkar & drar& jag puttar ,men nej…….. & dom är ju så SMÅ&BRÄCKLIGA, jag hämtar en sax & börjar “tugga” mig igenom den otroligt jävla sega kartongen…….men VA FAAAN!!!! får slita den sista biten för att inte göra illa den lille med saxen, allt medan svetten sprutarLedsen

Ja så kan det gå & i morse hade en av valparna krupit in mellan det översta lakanet & fleecefilten, tänk om Lotta hade lagt sig på, ja men ni fattar.

_DSC0005-006 Och jag skulle aldrig förlåta mig själv om det hände nåt Ledsen

_DSC0001-006 Så därför sitter jag här inne och ser ut som HomerSimson….typ, tur att jag har både Tv & dator Blinkar

_DSC0013-004

_DSC0019-002

Och en massa Bääääbis gull Ler

3 kommentarer:

Doktor Glas sa...

hur många tjejer vs killar blev det? dom är såååå supersöta, måste vara supersvårt att slita sig från dom om ens bara för några minuter. dom ser så kärleksfulla ut också när dom ligger på varandra och sussar. och dom där små tassarna, man vill ju bara käka upp dom så söta dom är!! hehe.

kicki sa...

Det är fyra av vardera sorten & jag kan sitta i timmar & gulla & pussa på dom ❤

Doktor Glas sa...

perfekt blandning <3