Bloggintresserade

måndag 17 september 2012

Det finns illvilja i denna värld…..

002

Lotta & jag jobbar dygn i dag & hon börjar faktiskt se grotesk ut & jag känner att det är mycket att tänka på….

003

Och har redan fått erfara den “fula” sidan av uppfödarvärlden, det tycks finnas så mycket illvilja & konstig avundsjuka som jag inte förstår mig på alls Ledsen……men det känns viktigt för mig att få tala om ,att om nu allt går bra, så kommer valparna att vara bes. vacc. reg. i skk & naturligtvis ha stamtavlor……. & Lotta kommer ifrån Dvärglandets Kennel ,hon har aldrig varit sjuk i sitt drygt fyraåriga liv & hennes uppfödarmatte har lovat att vara tillgänglig hela tiden……..& pappan kommer ifrån Bayogoulas Kennel ,han heter Cox & är en helt underbar “nallebjörn” & hans kennelmatte har också lovat att finnas för oss eftersom att detta är något alldeles nytt för oss ,(tack snälla Natascha) ,så vi har ju inte en aaaaning om allt som måste fixas & donas med så att allt blir rätt & riktigt.

017

Vi har tänkt att ta 18 000 för en valp & än så länge är det två som är tingade Ler…..sen vet jag att det finns åsikter om var & hur man ska annonsera för att inte verka oseriös & vi kommer att göra vårt bästa för att alla ska vara nöjda & glada & inte tycka att vi gör fel,& OM vi gör fel ändå ,så får ni som är proffs på allt detta förlåta oss , för då visste vi inte bättre….OK Ler

Med kärlek KRAM

7 kommentarer:

Anonym sa...

Helt rätt Kicki ...

Vi köpte våran nallebjörn för 20.000:-
Kostar oss ca 2000:- i månaden med försäkring och mat m.m.

Synd att avståndet är långt, är verkligen intresserad av en hane.
Lotta är så fin!
Lycka till nu! Ska bli spännande att få se valparna när alla mår bra och allt är över!
Vem vet vi kanske hör av oss framöver ,
Med vänlig hälsning,
Maja

Joanna och Charlie sa...

Jag tycker inte du har något att be om ursäkt för. Tyvärr finns det många inom frallavärlden som är dålig på uttrycka och många beter sig som dom är allvetare.

Det finns många som parar hundar som kan ha haft sjukdomar osv bara för att de är så fina till de yttre och går bra på utställning, och för att tjäna pengar på det, DET ÄR FEL, det förstör vår fantastiska ras. Men att avla på en hund som under sina 4 år inte varit sjuk, som är UA på allt som rasen kräver, har ett fint temp och bra andningsvägar är inte fel så länge man hittar en hane som passar bra. Alla är nybörjare någon gång och det är fantastiskt bra att ha uppfödare som varit med ett tag som kan lära en. : )

Så jag tycker inte du ska ta åt dig, Alla är nya i början och jag är övertygad om att valparna blir jätte fina och att Lotta blir en kanon morsa.

Lycka till, Ska bli så spännande att se bilder. // Joanna

Lena sa...

Kan bara önska er LYCKA TILL!!!!!
Håller tummarna hårt för både den blivande & hennes barnmorska♥ ;)

Trodde verkligen inte att skitprat hade nått ända till Öjebyn! men det finns folk till allt :(

Kram♥ /Lena

Gerd ♥ sa...

Jag vet absolut INGENTING mer än att jag tycker rasen är jättefin och jag skulle kunna tänka mig en sådan hund, om jag nu kunde ha en hund.
Men jag önskar er Lycka till, och håller tummarna för att allt ska gå bra!
Kvällskramar ♥ Gerd ♥

Barbro sa...

Hoppas nu att allt går bra för fina Lotta...kraaam till er alla.

Doktor Glas sa...

du skriver så bra. det är verkligen helt sjukt inom fralla-världen, riktiga små uppfödar-fashister inom den världen. det värsta är att deras hundar oftast inte är friskare heller. bara det här med att Laika är importerad från Polen, det har vi fått så mycket skit för. men hon är ju vår lilla guldklimp ändå! hur gick ultraljudet? hur många småttingar gömmer sig i den där lilla kulmagen? Kram till er!

Nathalie sa...

Äh du ska inte hålla på att bry dig i sånt där, de finns alltid skitsnack och avudsjuka i hundvärlden, de är helt sjukt.. Gör de du känner är rätt och skit i alla andra! Alla är nybörjare nångång:)

Lycka till med puppisarna:D