Bloggintresserade

fredag 7 september 2012

Sanningen är den att……..

IMG_2270-001

Ptja!! vad ska man säga…………åren går & gravitationen “jobbar på”

IMG_2392

Och jag känner mig allt annat än “normal”…….häromdagen var jag på apoteket & då satte det igång…..jag kände hur jag blev vild i blicken & scannade snabbt av hyllorna i jakt på en fläkt, eller bara NÅNTING att vifta med framför mitt rödbrusiga ansikte, vars porer plötsligt förvandlats till dammluckor, jag får syn på en perfekt broschyr, alltså i storlek & alldeles lagom hård ……….enda kruxet var att den låg BAKOM disken……..så när apoteksbiträdet gick för att hämta min medicin…….så ser jag hur min arm sträcker sig rejält för att norpa en sån där eftertraktad “solfjäder”…….när hon kommer tillbaka står jag där & viftar hysteriskt & ler & säger “nejdå jag är inte galen……bara i den där åldern, ha ha” “hoppas det var ok att jag tog en broschyr”?

“Ja visst, du kanske vill ha ett ex. av den här också” & så stoppar hon med ett leende ner en reklamtidning i min påse………Ler

IMG_2389

Mmmmjo…….det har jag också lärt mig…..att säga NEJ, att sätta ner foten, att tacka nej till diverse försäljare & demonstrationer…….jag liksom bara drar efter luft & skyndar mig att säga NEJ! innan personen ifråga ens har hunnit ställa frågan……….JAG?…….JAG va!!…jag som är en notorisk JAsägare.

IMG_2390

Och så det här då…….say no more.

8 kommentarer:

Gerd ♥ sa...

Usch, nej... den åldern är jag förbi för länge sen, hahaha!
Nattakramen du goa berätterska! ♥

kicki sa...

Natti,natti på dig själv fina ♥
Kram

kicki sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Simona sa...

Ja du jag är nog snart där också i övergångsåldern alltså... antar jag...

Kram ♥

Kaisa ♥ sa...


Jag är också förbi den åldern. Jag märkte nästan ingenting, några grå hårstrån bara.... Har man tur behöver man inget förstånd! :) Stor fläktande kram!

Frida sa...

Lilla mamma <3 Bara du får bli frisk så tror jag det kommer att bli bättre, men nu är du ju på god väg i alla fall. Love you!

Lena sa...

Tack finaste♥du fick mej att skratta :)) fast mina svallningar kommer på nätterna, så jag tror jag sover i sjön...
Men dom tvärförsvann natten Petrus blev sjuk, allt stängde av då...
Om det är möjligt så mår jag bara än sämre nu, ilskan sliter itu mej, jag svär & lever fan här hemma, har gråtit hela natten, hur går man vidare efter en sådan här förlust?...
Önskar dej en fin lördag♥ /Lena

Doktor Glas sa...

gud vad du är rolig, kicki!!!