Bloggintresserade

fredag 13 juli 2012

Vilken jävla smärta….

IMG_1941-001

Fyyy faaan vad jag har gråtit idag……jag for på jobbet & då jag kom dit ringde jag till Frida för att väcka henne….

“hallå” hör jag henne svara med svag ,sömnig röst

“hej det är mamma,sover du ännu”

“ja,men vad bra att du ringer & väcker mig…..jag hade en sån hemsk dröm ,jag drömde att Tobbe hade en ny tjej & att han inte ville veta av mig & så var det nåt mer som inte var bra heller…..Åh mamma det var så hemskt”

“hmm jaa Frida …….men det var ingen mardröm……..det är sant”

Jag blev helt stel & visste VERKLIGEN INTE vad jag skulle säga……

Vi lägger på & efter en stund ringer jag upp henne igen…..& jag hör henne kvida & hulka ,”mamma det gör så ont, jag kan inte andas,mamma varför GÖR han så här mot mig?…..VARFÖR,varför sa han inget,han har ju bara slängt bort mig ,& nu är han lycklig med en annan……varför sa han inget…..varför VILLE HAN HA BARN MED MIG, vi skulle ju gifta oss!!! mamma jag förstååår inte……..det gör så ont”

“vill du att jag ska komma hem en sväng”

“Ja mamma jag vill det”

Då jag kommer hem står hennes frukost orörd på bordet & hon ligger på köksgolvet & BARA GRÅTER…….Å HERREGUD vilken smärta…….

Vad kan jag göra……jag gråter med henne…..

Och TACK MIN ÄLSKADE MAN för att du finns då jag inte räcker till….

8 kommentarer:

Att vara någons fru sa...

<3

Gerd ♥ sa...

<3...<3...<3

Simona sa...

Det är bra att du finns till hands för Frida nu :) ♥♥♥

Barbro sa...

Det är som det är just nu , men det kommer att ordna sig....andas och ta dagen som den kommer!!

Doktor Glas sa...

herregud vad sorgligt, men det kommer bli bra en dag, det är jag säker på!! skickar massa helande tankar! för jag önskar att frida kan hela sina sår.

stor kram!

Lena sa...

Frida har ett helvete nu... & som förälder är det åxå samma helvete, jag har varit där & tröstat mina... vet hur det käns att leva i en vidrig oro, oron över det finaste & älskvärdaste man har♥
Kramar om er♥ /Lena

Anonym sa...

Kærlek på dig och så mycket att det æven omsluter dottern. ♥♥♥ / Kaisa ♥

Joanna och Charlie sa...

Hejsan!
Jag såg via Natacha på bayogoulas kennel att ni parat eran fina fralla Lotta med deras Cox. Jag och min sambo bor på Djupviken i piteå tillsammans med våran fralla Charlie som är dryga 2,5 år. Vi håller på att kolla vilka som väntar valpar nu under hösten/vintern. Din Lotta ser väldigt fin och sund ut och även Cox är jätte fin :)

Hittade ingen e post till dig så jag kunde maila, så skriver en kommentar här. Har lite frågor ang denna parning och är väldigt intresserad av en valp om det skulle vara så att hon är dräktig. Du får jätte gärna kontakta mig. Joannagabrielsson@hotmail.com

Mvh Joanna