Bloggintresserade

onsdag 7 januari 2009

Mormor & Morfar är ju bäst...............

I dag har Mormor och Morfar varit här....................................morfar tog Molly med sig på en låååång promenad.............jag fick stanna hemma och tur det för i dag har det varit riktigt kallt.
Så jag har hållit koll på matte och mormor .....................dom har städat ut julen och bytt gardiner.
Mormor är en hejare på att hjälpa matte........................det blev riktigt trivsamt.
Efter en och säkert en halv timme kom morfar och Molly hem dom såg ut som två valrossar med hängande istappar i mustachen.......ha ha.....................och i morron ska vi visst åka till Gunillas Hundshop och köpa mig nå trosor ...............ja jag har ju blivit stor dam nu.......................i övrigt kan jag meddela att matte, hon har ju då blivit en riktig hälso guru, inget snus ,inget godis ,ingen fet mat ,inget kaffe............................hon är JÄTTEDUKTIG................men husse däremot .........ja va ska man säga ...................i dag kom han hem med 2 kg godis och en karta med delicato chokladbollar......................vilket stöd va....................och matte som ska bli smal ,och sund, och hurtfrisk, och snygg ,och ung ,och frisk ,och smidig ,och vig ,och jah allt det där.................som gör henne till världens bästa matte......................
So Long / Lotta

2 kommentarer:

Carro sa...

Hej!

Vad du är bra! Jag hejar på dig och livet. Du gör det fantastiskt bra med tanke på alla frestelser som kommer till ditt hem! Men jag vet att du kommer att klara det, för du kan vara riktigt envis!

//Många kramar från ett snöigt Sundsvall.

Märta Louise sa...

Hallå Lotta!
Ja vi får allt pussa på våra mattar & hussar, och berätta för dom, hur värdefulla dom är...
-Men din husse då! kom hem med massor av Knasbollar & godis! hmmm.. fick du smaka nåt eller?
-Nä trodde just de!...
Sov gott vänne!, de ska jag göra mitt emellan mamma & pappa!!
Puss!
Märta Louise