Bloggintresserade

tisdag 3 mars 2009

Aron och jag

Visst är vi SNYGGA....................han är min BÄÄÄÄÄSTIS............lite brett mellan ögonen men det är ju insidan som räknas...............jag tycker han är vacker ,och väldigt maskulin.

3 kommentarer:

Barbro sa...

Väldigt snygga , nästan som tvillingar!!! såg att du ville ha
Facial Peeling. Det ordnar sig.
Och även antirynkcreme om du vill , men du behöver inte det nu. MEN OBS!!!!!!! DU ÄR INTE DUM. Du menar naturligtvis i förebyggande syfte....jag förstår.... jag fixar det så klart.Du är är inte dum som motar OLLE i grind. Kram mamma.

miamajja sa...

Hallå!
Hoppas verkligen att du håller på att bli frisk, vi blev jätteoroliga när vi hörde vad som hänt dig, man kan inte tro att det är sant!
Jag upptäckte att jag hade usel järnbrist/anemi när jag var så trött så jag grinade för att jag inte orkade nånting, plus att jag inte kunde somna på nätterna dels för att jag hade såna hemska "myrkryp" i benen som höll mig vaken, så nu har jag ätit järntabletter i ca 3 månader, har inte hört något än om hur proverna såg ut, men det var en hel radda olika grejor dom skulle kolla upp.
Konstigt det där med åldern - för jag känner mig för det mesta som 20 :) fast jag snart har hunnit ikapp mamma i åldern...hehe. Nåja, tur vi kommer från en släkt som håller sig snygg! ;)

Kram Maria

Barbro sa...

hypernutrition creme Är en väl sammansatt creme för torr och mogen hud. den är rik på vitaminer och verksamma vegetabiliska ämnen som skyddar, stärker och ger näring åt huden.De aktiva ingredienserna hexapeptid och phytalulonate ger cremen maximal antirynkeffekt. Rynkor och fina linjer reduceras och elasticiteten bevaras.
Den passar en torr hud och kan även användas som natt creme till alla hudtyper,appliceras på väl rengjord hud. natti från //mammai