Humlan i lågor

Vilken fruktansvärd tragedi............En kulturskatt Cafe Humlan brinner ner just nu ,vaknade av att Molly & Lotta skällde av att nån knackade på dörren ........................det var sonen som bodde i huset som står i lågor...................hans mamma fick hoppa ut genom ett fönster på övervåningen..................hon hann inte ta sig ner för trappan inne i huset.....................och lilla Kavat, en gullig unghund.............storpudel, brann inne.....................till saken hör att denna byggnad var K-märkt, jättevacker,med en själ,och en facinerande historia................fruktansvärt så sorgligt..................förutom att det var deras hem så hade dom startat ett charmigt Cafe, som dessutom gick väldigt bra...............vilken chock att vakna och se detta från köksfönstret.......................jag tycker så fruktansvärt synd om dom.
Hundarna har varit jätte skumma...........och Leo han vände i dörren då han skulle ut...................
Hoppas hoppas att det går att återskapa denna fantastiska byggnad på nåt vis..........och att dom kan fortsätta sin verksamhet................................sååå sorgligt.
Kram KickiKommentarer

Barbro sa…
Så fruktansvärt,så tråkigt att vakna till en sådan syn. Det är verkligen synd om husägarna. Ja få se vad som händer om det någonsin byggs upp ett så vackert hus igen.
Anonym sa…
Du världen! Vi har aldrig koll på morgondagen och tur är väl det, hur skulle vi annars orka. Även jag blir chockad häruppe i höga nord. Kram!!

Populära inlägg i den här bloggen

Dagen i dag....

Nog är han som gullig ändå