Bloggintresserade

söndag 29 mars 2009

Och helt plötsligt är klockan......................

Jag gillar inte det här med sommar/vinter tid.......på våren är det ju helt ok men på hösten är det ju helt åt helvete...................det blir ju mörkt såååååå tidigt.........jaja gilla läget!!
Igår kväll var det mörkläggning för moder jord.....sånt skulle vi väl kunna ha minst en gång i veckan.........så det GAV NÅT RESULTAT.
Lite stressigt blev det med tatuerandet......ville ju hinna klart .
Saknar min älskling som ju är och hämtar en ny päääärla i Jönköping ,hans efterlängtade HD.
Nej nu har jag inte tid att sitta här men hoppas på en fin dag för oss alla.
Kram Kicki

3 kommentarer:

Barbro sa...

Mörkläggning för moder jord, ja, jag kollade här på kvarteret..inte var det mörkt i många hus.Vi hade "nästan mörkt"....inte brolampan ute och bara några smålampor tända inne. Men som du vet så tänds friggans lampor automatiskr efter ljuset , så det fick vara.
Håller med dig att om det ska ge resultat så borde det införas oftare och att folk respekterar det så långt det går iallafall. Kram Kicki från Mamma.

Fru Malin sa...

Ja på min gata fanns det då inga moder jord patrioter.... bara duktiga vi, och möjligen ett till hus .... svin illa !!!

Så då får du o Lotta åka HD i sommar... inte illa :) och våga köra förbi Kalix utan o komma till mig !!
Jag vill ju träffa dig, sitta o prata, äta mat o fika o kanske sitta o sola om vi är i stugan.. den ligger ju bara ett stenkast från Risön, visst var Tobbe därifrån..?? Kram Malin

miamajja sa...

Hej, håller fullständigt med dig angående klock-förflyttningen, helt idiotiskt för oss kvällsmänniskor. Ang. det där med Earth Hour - när man skulle släcka ner, så var det en ungdom som var på mig ang. det och jag tänkte såklart hänga på, men sen när jag läste en kvällstidning så var det en massa annat strunt dom propagerade om också som att man skulle äta vegetariskt de flesta dagarna i veckan och sånt sk-t - så då blev jag anti och struntade i det... =/ Hoppas inte nån vegan-tomte kommer o slår ner mig nu...hehe. Hoppas du har det bra! Kram!