Bloggintresserade

söndag 8 mars 2009

Tacos hos Sandra

Först leka lite
Sen äta lite
Sen diska lite med kläder
Sen diska lite utan kläder
Sen leka lite igen...............
Mina två favvo gossar Josef &Isak som förövrigt får heta Josef lika ofta som Isak.................senil eller???????
Men Isak har då haft en riktigt bra dag...............
Först badhuset med Tobbe, sen stugan full i folk på mat...............& den här lilla mannen är VERKLIGEN social ,så han har haft en toppen dag ,sen kan jag berätta att han har lärt sig att säga bajs,så nu är det mycket "vajs" som han säger.........................står och drar i blöjan och grimaserar och säger "vajs" och guess what.............det funkar VARJE gång...................uppmärksamheten kommer direkt................................jah inte är han dum inte..mormors lilla charmtroll.
Nej uuunderbaaar är han lille skrutten.................kommer och sträcker fram sin knubbiga lilla näve så fort man kommer in genom dörren.......då ska man hålla handen och följa till hans rum...............där inne säger han "här" & så klappar han med den andra lilla handen på sängen ,så att man ska sätta sig.......................sen kan man börja socialisera................ibland kommer ett låååångt utlägg med ord som låter som hebreiska................& så tittar han med allvar i blicken ,så det är väldigt viktigt att lyssna på vad han har att säga & gärna kommentera också,så han kan vara säker på att man har lyssnat.
Tycker Josef nyss var så där liten och titta nu,vilken skillnad.........visst han är fortfarande go men samtidigt rebellisk, och ödmjuk har han alltid varit.......................nej fruktansvärt vad fort dom växer upp .......................måste skynda att njuta av Isaks "litenhet"..........älskar er mina ungar..............
Kram2 kommentarer:

Fru Malin sa...

På tal om gammal.....Vet du jag tror att när jag såg Josef senast bodde ni i en lägenhet i Boden, Och jag var precis i början gravid med Philip.... och han är snart 14 år.... inte undra på att tröjan är 30 år... känns som om man levt i snart 100 år....
Han är en riktigt stilig ung man din Josef.
Vilken söt unge till barnbarn.. men både mamma och mormor är ju sååå söta - han har ju någon o brås på :-)Kram Malin.

Barbro sa...

En riktig liten herre vid diskbänken.charmör nr ett , den andra charmören sitter i lekrummet.
Sist vi var till Sandra så ville hon att jag skulle blanda ihop en köttfärssmet till hjärpar. Jag stälde mig vid bänken och påbörjade mitt jobb. Efter en sekund hade jag en liten hjälpreda...bedvid mig. Gissa vem???