Bloggintresserade

söndag 24 maj 2009

Molly ca:60 år...........kan hon va senil...eller???

Först trodde jag att hon hade fått dålig hörsel....................men hallåååå.........hon hör ju om en igelkotte smyger över gården.........så nog är det sannerligen selektivt hörselbortfall ,med andra ord........hon hör det hon vill höra.......och det är alla tänkbara ljud som har med mat att göra....och ljud som kommer från kameror, även mobilkameror.........då drar hon.........ljudet av en borste i håret......då blir hon gärna osynlig...........Ja ni fattar.......hon är slug.....den lilla rackarn..........för är vi ute och hon uppför sig olämpligt på någe vis.......och jag tillrättavisar henne........då HÖR HON NADA.
Och som grädde på moset så tycker hon tydligen att det är okej att sätta sig och SKITA INNE om man inte känner för att gå ut.....................hmmmm
Alltså Molly bajsar inte inne.
Men nu gjorde hon det i samma rum som jag var i ,och hon ursäktade sig inte .........och det är inte första gången.........hon har gjort samma grej med Tobbe.........alltså hur fräckt är inte det...............senildement..........joo jag tror det....hon hör det hon vill höra ,och skiter där hon vill skita,hon stjäl det hon vill ha, om hon är sugen på det .............som sagt hon ursäktar sig inte...........neehej..........tar för sig.....är vad hon gör.
Men jag väljer att förlåta ,och se mellan fingrarna............för hon är ju SENIL...........hmm.
Kram KickiGULLMOLLPAN

4 kommentarer:

Barbro sa...

Jag tror inte alls att Mollan är senil.....hon är superklok...hon visar vad hon vill...tyvärr kan hon inte tala... ...klokare och smartare hund får man leta efter...tar mat när hon får ett tillfälle..speciellt frukt är gott....öppnar dörrar, går dit hon vill...smyger sig gärna upp i sängen och snarkar bredvid den hon älskar...det är väl klokt eller???Kram till Molly/Barbro("mormor")

kicki sa...

Jaaa, det har du ju rätt i mamma, kanske är det så, att hon med ålderns rätt tar sig vissa friheter ha ha.
Kram

Fru Malin sa...

Det var som en äldre man sa till mig en gång när jag jobbade kvar på Dressmann... Han sa: Ju äldre man blir - desto trevligare blir flickorna..... ha ha ha.. så det är nog lika för Molly... ju äldre hon blir -desto mer ser "mamma" mellan fingrarna ... hi hi...

Kram / Malin

Frida sa...

har molly bajsat inne, hahaha! hon är så skadad! :p