wow vilken dag....


Jag vet inte vart jag ska börja........men varmt har det varit
och nu sitter jag ny duschad i soffan med min gulliga laptop i knät.......vi har varit på en prommis jag och voppisarna......var tvunget att vänta till det blev svalare ute........men nog blev vi alldeles slut ändå.......Lotta ligger och flämtar på golvet.....hon har inte ens provat komma till soffan ........för varmt.
Rosen där är ett frihandsjobb helt utan mörka linjer......jag tycker den är vacker, men hon som bär den vill ha svarta linjer.......vad tycker ni mina bloggvänner????? Goda råd mottages tacksamt.
Sen har jag haft besök av min kära pirat kamrat.....hon har hjälpt mig att fixa iordning lilla bodan där jag annars har min gårdsbutik...........funderar allvarligt på att lägga ner och sälja ut allt till halva priset......känner att jag har nog mycket att göra ändå........företaget kan ju vara "vilande".
Man måste ju hinna leva också.........hmm........joo så jag tänkte att när Frida kommer upp med sin familj så kan dom ju sova i bodan..........det blir lite mycket med fyra hundar i huset........och så tror jag att dom tycker det är rätt skönt att få vara ifred lite.
Sen har jag hunnit med ett par tatueringar också.......en rätt kul faktiskt ,JAN på teckenspråk.
Och så det vackra porträttet............där har jag lagt i lite vitt.............just det grillat marinerade kotletter har jag också hunnit med.............och nu sitter jag och gubben med varsin dator i knät samtidigt som vi slötittar på tv och känner oss oootroligt sociala.......ha ha ha......lördagsmyyys.
Kram Kicki
Kommentarer

Eva Norberg sa…
Vad du är duktig och kreativ Kicki! Vill man ha en energikick ska man besöka din blogg, det är då säkert. Jag är inte mycket för tatueringar men jag måste erkänna att du gör riktigt fina sådana... och jag håller fullständigt med dig; Inga svarta konturer på rosen.

Ha det som bäst!
Kram från Eva N
kicki sa…
Tack Eva...så kul att du gillar mina tattoos......och tack för din åsikt..
Kram
Anonym sa…
hej.

guuu så fiiina du gör:) porträttet blev verkligen kanon!!!
rosen var oxå supernice som den är nu,lägger du svart runt blir den ju mer framträdande och det röda blir som skarpare men det är vilket som...
körde en på en vän först utan svarta konturer oc sen la vi dit svart efter...den blev bättre med,mycket bättre men det beror väl vilket efftekt man vill ha...
hoppas verkligen du är stolt över dina verk,dom är suuuperfiiina.... kraam

Populära inlägg i den här bloggen

Dagen i dag....

När inte orden räcker