Bloggintresserade

tisdag 19 maj 2009

2002 06 28..........det är ju inte klokt

Vad tiden jävlat rusar.........snart har vi kamperat i 11 år min älskling och jag .
I går kväll tyckte han att vi skulle kolla våran bröllopsvideo(gulligt va).............
Så det vi gjorde........och vi hade roligt åt oss själva......kunde konstatera att vi blivit både snyggare och smartare............eller kanske inte ha ha ha, men vi tror det iallafall..........hmm...vi kunde också konstatera att barnen har vuxit MASSOR.......och ett visst svinn på bröllopsgåvorna.
Det var med blandade känslor vi slog av filmen ,för två av våra bröllopsgäster som är med på filmen, finns inte längre här ibland oss.................men må ni ha det bäst, var ni än är.
Iallafall så bestämde vi oss för, att på våran tioårsdag..........................så gör vi det igen...........alltså gifter oss............kanske lite andra värderingar.................kanske lite andra känslor....................kanske lite andra gäster..................kanske lite andra förväntningar..................kanske lite andra framtidsplaner ,och definitivt andra referenser..............och sist men inte minst en fördjupad och mognare kärlek........... visst är kärleken ljuvlig när den är ny.................men ju äldre den blir..........desto ädlare & genuinare blir den..................som ett årgångsvin.................eller en ädelost.
Älskar dig min MAN.........
P&K3 kommentarer:

Barbro sa...

Det var en fin dag då ni två lovade älska varandra i nöd och lust.Två vackra och glada...i Öjebyns gamla kyrka....Det var kyrkmarknad samma dag, så många vägar till och mot kyrkan var avstängda och eftersom vi bodde i Luleå ...så hann vi inte till kyrkan i tid...(hittade inte den rätta vägen)...skämmigt....men vi blev inte så mycket försenade iallafall...Jag kommer ihåg att Carro sprang från parkeringen utan att komma ihåg att byta till sina fin skor.Tiden rinner i väg och vi med den....men årgångsvin och ädelost är bra gott...Kram/mamma

miamajja sa...

Snacka om att tiden går fort...å vad sugen jag blev att få se filmen! :) Ni är så himla gulliga på bilderna! Hoppas du också får vara lite ledig o vila nu! Kram!

Nieida sa...

Herregud så fina kort Kicki! och du har så rätt i allt du säger :)