Vill bli frisk NUUU


Och vill ha sommar igen.......visst är det en underbar bild..
Men just nu så är verkligheten en annan......ligger i sängen och har ont inne i min kropp.......och har ont utanpå min kropp........och ett illa mående som inte ger sig förrän man kräks........vilket jag VERKLIGEN inte vill göra...
Tur jag har min lilla laptop med en massa mysiga sommarbilder så jag kan drömma mig bort en stund....Skicka mig era helande tankar så blir jag fort frisk....
Kram Kicki

Kommentarer

Men duu snygg blogg!! ;) Jag hoppas verkligen att du blir frisk fort vännen! Skickar massor med energi och kärlek till dig och din fina familj.
Kram från din lilla syster.
kicki sa…
Tack älskade Carrogumman.
Kram
Barbro sa…
Krya på dig snabbt!!! Caroline har redan skrivit de orden jag skulle skriva ...bloggen ..fin...och massor av energi och mycket kärlek..ringer dig senare i dag.kramar från mig...
kicki sa…
Tack lilla mamma jag har sååå ont i kroppen.
kram
Anna sa…
Krya på dig grannen! Här är det åxå sjukdom... Lillan ligger i hög feber och är dålig så nu håller vi tummarna att resten slipper... Mycket vatten, vila och positiva tankar så ska du se att du snart är frisk igen!

Kram Grannen
Ingrid sa…
Oj, man blev nästan bländad. Är det, det vita vardagsrummet som smittat av sig på bloggen?

Carina Morin, var rädd om dig!! Jag gillar inte att du är sjuk!! Skönt att höra att du ligger åtminstone. =) Jag blir nästan sur, för att du är sjuk =)). En sån kompis du har. Jag skulle helst vilja vara därnere och ha lite koll på dig, jag tror inte du tar det tillräckligt lugnt och att det har påverkat ditt immunförsvar. Men iofs kan du ju gott ligga där och vila =).

Stora kramen Kicki! (Jag blir orolig när du inte mår bra, det är därför jag låter som jag gör och det vet jag att du förstår)
Lena sa…
Ljuvlig bild! :-))))
Jag ska skicka massor av "frisk" energi till dej! ;-)
Grått, total dimma & regnväder här idag!.. hua, känns skönt att minnas sommarens sol då, jag håller med...
Kram Kram! /Lena
kicki sa…
Men Ingrid då ......jag ÄR rädd om mig......och jag vilar.......och dessutom så mår jag redan mycket bättre.....du är så gullig.....och Anna!! har ni också sjukdom i huset.. hoppas lillan blir bra fort.
Kramar
kicki sa…
Den energin tas tacksamt emot Lena......ja sommarbilder har vi nog gott om båda två.....härligt..
Kram
cammy sa…
ÖPPET HUS & SPRINTTÄVLING!
pagla 1/11 13.00

Vi bjuder härmed in till öppet hus och sprinttävling.
Föranmälan till sprinten görs på swbboden@live.se, kostnad 20 kr betalas på plats. Hundarna delas in efter viktklass.
Fika och grillad korv & hamburgare finns till försäljning.

Kom och spendera söndagen med oss och prova på weight pull, tävla om fina priser i sprinten till 1:a-3:e pris. Socialträna och ha det trevligt!
Ingrid sa…
Hojja Kicki! Skönt att se några rader av dig.

Go´nattkram!

Populära inlägg i den här bloggen

Blommorna jag fick🤪

Nog är han som gullig ändå