Bloggintresserade

onsdag 11 januari 2012

Jag är en årstidsälskare…..

IMG_0814

Vintrig bild tagen med min Iphone i dag då vi var på sparktur,jag älskar vintern då den inte är så jätte kall :) & alla andra årstider med för den delen..IMG_0815

Så stilla och så harmoniskt…….IMG_0816

Lotta har frost i skägget & det har säkert jag med….IMG_0821

Och nu sitter jag inne i värmen med laptopen i knäet och försöker fånga lite av min fina väst på bild……..går väl sådär……….IMG_0820 Den är fantastisk och kommer att passa super till mina Ewa i Walla och just nu då jag sitter här så plingar min Iphone för att tala om att mitt paket har kommit,ett paket som innehåller japp just det en Walla…….

OMG……så lycklig man blir av kläder,hej då nu for jag…………

3 kommentarer:

Ingrid sa...

Jag tänkte när jag läste om att du älskar alla årstider "Det måste vara ett typiskt vuxentecken" Så min kommentar var klar "Du börjar bli vuxen Kicki". Men så kommer ju lilla Kicki susande där på slutet som helst byter kläder 3 - 4 gånger om dan. Fast det kanske kallas för att ha barnasinnet kvar och det är ju en mogen strävan. Hallå, vad jag surrar. Detta är hesa InkanTinkan speaking.

kicki sa...

Ha ha ha Inkan ja du känner mig inifrån och ända ut & nu fick jag en sån där saknad efter våra gapflabb .......du vet :)

kicki sa...

Ingrid det finns så mycket insiktsfullt djup i dig........japp så är det :)
Kram