Bloggintresserade

tisdag 10 januari 2012

Min Lumbago har lämnat mig……

IMG_0810-1

Hej! här sitter jag i bilen & väntar på Josef & tar bilder på mig själv & det här är en sån där snäll APP….. Old Photo Pro…..den är så förlåtande alla skavanker blir liksom osynliga…& det passar mig perfekt & idag har vi hängt jag & min son….gjort bort sånt där som MÅSTE göras, han ringde upp sen & var sååå tacksam Gullevännen….alltså HerreGud!!! vad man älskar sina barn, man vill göra ALLT som står i ens makt för att dom ska må bra.

Och i morse låg jag kvar lääänge i sängen & gruvade mig för att göra nån rörelse som skulle ta andan ur mig av smärta, för seriöst det kändes som att man hade stoppat in en fotboll under huden alldeles i svanken ,mer behöver jag inte säga ,ni fattar :)

Men magiska under …………..smärtan var som bortblåst & jag mår bra.

Fyndat lite har jag gjort också,nu väntar jag bara hem ett ljuvligt paket från Ewa i Walla………….japp ni ska få se, måste bara magra lite först så jag gör dom vackra kläderna en gnutta rättvisa :)

Och TACK ni rara som är in och kommenterar ,ni fattar inte hur mycket det betyder, jag blir så hjärtinnerligt glad,för hur det än är så skriver man ju för att man vill att någon ska läsa,jo så är det ju :)

Kram

6 kommentarer:

Doktor Glas sa...

så bra att mr lumbago är borta! Kram

Fröken fräken sa...

Härligt!! :) Kram!

Att vara någons fru sa...

OOOO mer Walla! :)

kicki sa...

ja underbart att kunna röra sig obehindrat.

kicki sa...

ang.Walla.....jo jag går här och väntar på lilla plinget i telefonen som säger att nu kan jag hämta hem mitt paket :)

kicki sa...

Kraaam sötCarro