Bloggintresserade

söndag 29 januari 2012

Nu…..

_DSC0029

Japp…..nu ska vi ut i friska luften den här “sansade” donnan (not) & jag,vi tänkte swischa igenom Öjebyn (jag med ett väldigt stelt leende & lite kinesiga ögon pga. vind draget) för hon ÄR laddad nu………..så om du ser nåt mörkt dunderklumpsliknande bakom en mörk lurvig sak med en spark emellan susa förbi så är det vi…….whoop whoop…….

Sen ska vi åka till dom bästa…..min Sandra & lilla familjen hennes & besöka  “livets efterrätt”.Nov-112

okt-111

En bra start på en Söndag känns det som……

Kram

5 kommentarer:

optimist sa...

Vilka söta efterrätter.
Glimt i ögonen, underbart.
Jag missar tyvärr ert "svissande" bor för långt ifrån, men skulle bra gärna vilja vara "hemma" i Ångermanland denna årstid.
Kram och trevlig söndag.

kicki sa...

Ja dom är så fina & du gick inte miste om nåt swischande.....bara jag med "naturlig facelift look"...huden blir liksom automatiskt bakå/uppåtsträckt & ögonen piggt uppspärrade......inte behöver jag någon rouge heller,nej här kör vi med naturlig fräschör...
Kram

Doktor Glas sa...

Ja, det låter verkligen som en bra start på söndagen!

Och ang dina frallenamn: Ja, det är ju hur gulligt som helst, Måna och Sigrid (Sigrid är verkligen mitt favvonamn!!!)! Det är lite inne med människonamn på hundar nu, va? Jag gillar det :))

Ska Lotta paras nästa gång hon löper?

Mary sa...

Sv; Haha, ja det kan man nog. Kommer bli jätteroligt! :)Och rapport kommer givetvis!

Mysiga bilder, underbart väder borta hos mig idag iaf! Strålande sol och vit snö :D

Kram

Comsi comsa sa...

Tittar in och önskar dig en fin fortsättning på söndagen. Här har vi haft sol och en underbar promenad dag... Nu blir det en film :-) Kram ♥