Bloggintresserade

måndag 9 januari 2012

Lumbago……

IMG_0805

Jag har ta me f… drabbats av Lumbago & det gör  så in åt he…. oooont och vilken tur att min gullunge har flyttat hem från Uppsala  för hon & hennes gulliga sambo bjöd oss på kulinarisk middag i dag jättesmarrig Nudelwook så jag behövde inte laga nån middag i dag, Tack min gumma…….IMG_0803

IMG_0804

Ja ryggskott är ingen lek ,nu sitter vi i soffan & andas in Lottas fislukt & eldar i öppenspisen & ser på Hinsehäxan…….å det är inte så illa ,trots lumbago…….

Kramar

6 kommentarer:

Jeanette sa...

Du är alldeles underbar du Carina! Jag tittar in och läser din blogg lite då och då, helt enkelt för att du gör mig så glad. När jag läser det sista du skrev om lumbago, vilket elände, så tänker jag i mitt stilla sinne - "jag kan ge mig f-n på att du log då du skrev trots smärta fislukt"... Ibland kan jag till och med höra dig skratta högt också! ;-) Hoppas lumbagosen ger sig så du får må bra, fislukten tror jag du bara ler åt och vad kan man annat göra? Omtankar& kram Jea.

Fröken fräken sa...

Det ser mysigt ut!! Du får hälsa så gott till Frida. Hoppas du blir bra fort fort i ryggen, försök att röra på dig. Kram!

Doktor Glas sa...

ja, rör på dig så mycket som möjligt, även om det känns för jävligt! Krya på din lumbago! Kram

kicki sa...

Ha ha ha Jeanette DUUU DÅ :)
Är det NÅN som kan le ,skratta & asgarva så är det ju du min fina vän..........alltså varför träffas vi inte,nu får vi styra upp nånting.
Kramar :)

kicki sa...

Tack söta lilla syster......för ditt besök ,dina goda råd & för hjälpen GULD värt:)
Puss&Kram

kicki sa...

Tack min gulliga,kloka Bloggväninna,jag ska kämpa & röra på mig :)
Kram till Odense