Bloggintresserade

måndag 21 september 2009

Ha ha ha ha

Och förresten så är det I N S I D A N som räknas...........eller.......
Nåja......brunettbilder som jag lovade....
men det är ju inte så annorlunda att se mig brunhårig..........det är ju det jag har varit mest de senaste åren............allt har sin tid.
Kram

7 kommentarer:

miamajja sa...

Tror du är som mig, vi passar i alla hårfärger =) Men visst är det kul med en liten förändring då o då =)Ett tag hade jag dille på mörkbrun-svart men Perra tyckte att jag såg så arg ut i den färgen...haha! =) Hoppas du får en mysig dag! Kramis! Och...du fååår ringa, precis när du vill!

Barbro sa...

Söta lilla Kicki..du får då ursäkta mig ..men jag tycker inte att det blev så stor skillnad..för numera har jag vant mig att se dig i mörkt hår.Jag har också... märk väl, för första gången klarat av att göra ljusa slingor i mitt hår själv ..lite hjälp fick jag av Totte.Vet du vad Tord sa när håret torkat??.."Herre jävlar vad snyggt"!!...inte dåligt betyg..eller.??

Eva Norberg sa...

Jättesnyggt! Å´ du är ju helt inne eftersom du gör som alla andra kändisar just nu, går från blont till brunt. Men som någon sa; Allt klär en skönhet (om än det är insidan som räknas).
Ha det som bäst!

Frida sa...

MORMOR HAHAHAHA, jag ser mormor och morfar framför mig. och det var då minsann ingen dåligt betyg mormor fick av totte, momme kanske kan lägga upp en bild på sig själv på sin blogg?

kicki sa...

Ja man är som en kameleont....ha ha och du mamma det var inget dåligt betyg.......Och tack SÖTA Eva man får försöka vara inne trots att "bäst före datumet" nog sjunger på sista versen....
Frida vi får ligga på lite så kommer nog en bild på momme ska du se.....
Puss och Kram

Anonym sa...

du är alltid lika fin kicki...brunett,blondin,långt,kort,rakad....spelar nog INGEN roll för du har ett sååå vackert hjärta:) kram på dig

kicki sa...

Tack lilla "bara du"....
ha det bäst........och sköt om dig.
Kram