Bloggintresserade

onsdag 11 januari 2012

Nu är den här…..

_DSC0005-1

_DSC0009-1

_DSC0013-1

Och jag ÄLSKAR den,den är prasslig & lite stel i tyget som är av bomull & den har små söta spetsar på strategiska ställen & knappar i ryggen……… jag & Jullan swischade genom byn så det slog gnistor om sparken så bråttom fick jag……………jo jag har bil men,jag är en välnärd medelålders kvinna som har gett mig själv ett löfte…………..jag måste tappa lite av mig själv & det enda smolket i denna glädjebägare är väl att jag ser ganska så proppmätt ut i denna vackra kreation kan jag tycka, särskilt  över bysten :(    jag har denna Walla i Nougat också men den var i en storlek mindre så jag gjorde om den lite & satte typ snörliv baktill istället för knapparna, på så vis vann jag några centimeter så att allt av mig fick plats, men nu är frågan ser jag alldeles för mätt ut i den här eller :)

Jag älskar den ju :(    PUH

10 kommentarer:

Ingrid igen... sa...

Hörrö Carina Morin du svamlar. Du ser alldeles perfekt ut.Du är jättefin!! Ewa i Wallas kläder är som du designat dem själv, de passar dig perfekt.

kicki sa...

Ingrid gullfia där Tack

Rogers Råneå sa...

Hahaha.. Nu är den häääär :)

kicki sa...

Ja men Råååger hur går det med din beställning :)

Anonym sa...

Hahaha ja se du!!!Säg nu inte att du fått din bror Råggan att gilla Wallan också :) ser att han väntar på sin beställning..
Du är för härlig i alla fall, och så det här med klädbyten...sitter man hemma hos dig i godan ro, och så försvinner du ett tag..så kommer du tillbaka in med en ny kreation haha.

Som sist vi var på besök,jaha är jag senil eller, men hade du inte nyss något annat på dig?Söt är du på bild i den nya Wallan. kramar//Maggan

kicki sa...

Ha ha ha ja du vet ju hur det är med wallningar, plötsligt vill man bara slita av sig,och då är det skönt att man är hemmavid och snabbt kan göra ett byte......la du märke till wallning ha ha

Louise Alexandersson fotografier sa...

väldans fin!

Ha en fin kväll
Kram Louise

Att vara någons fru sa...

Trams! Den sitter ju perfekt!

Doktor Glas sa...

Sååå snyggt!!!!!

Barbro sa...

Kicki!! Hellre välfylld än tom..Du är så fin som du just nu är...