Bloggintresserade

lördag 14 februari 2009

Glad alla hjärtans dag alla.....................Lördag morron & alla hjärtans dag.

Först vill jag önska alla en glad & trevlig dag.

Sen vill jag gnälla...........för nu är jag less på den här envisa kylan...............både matte & jag tycker att det är alldeles för kallt & jag får dessutom kramp i benet & tro det eller ej men vi vill faktiskt motionera.

Inte för att jag har det dåligt på något vis, just nu ligger Molly & jag på varsin sida om matte i soffan......................vi kikar lite förstrött på nyhetsmorgon & elden sprakar i öppenspisen ................................sen så har jag ju LEO där får jag iallafall en gnutta motion........................men nu beställer jag vår & sol.

Puss & kram / Lotta

3 kommentarer:

Fru Malin sa...

Jag håller med ... det är för kallt ute.... och inne.. iallafall hos mig - förste eldaren är i umeå...så jag är solokvist denna dag..tur man kan sända o få lite kärlek via nät..
Jag ska ge mig på denna kamin nu... hoppas det inte slutar i katastrof... ha ha
Kram Kusin Malin

Frida sa...

det heter corel paintshop tror jag, kan skicka det åt dig, men då får du det ihoppackat, så då får joppe hjälpa dig att packa upp det. mm, det var inte exakt den jag har velat ha, men den fick duga för den kostade bara 29 spänn!!! :P glad alla hjärtans dag mamma! :) puss

Anonym sa...

Hallå Lotta!!
Hemma här är de mest mamma & Petrus som gnäller på kylan hela tiden, jag bryr mej inte ett dugg i om de är kallt eller lagomt, bara jag får vara ute och busa i snön...
Härlig Alla Hjärtans Dag på dej kompis! å se till att få nått gott att käka på nu,( de hör till den här dagen att man får de! ifall du inte vet, fniss..) till kvällen! Vi har fått massa godis, å så blir de grisknorr till Melodifestivalen har mamma sagt!
Puss Lotta!!
Märta