Bloggintresserade

onsdag 4 februari 2009

Kanske lite utbrändJag låter denna bild symbolisera hur jag mår.................................för jävligt..................jag blir såååååå frustrerad.

Jag är van vid att jobba 100% sen tatuera ,gå med hundar,laga mat, städa, måla nån tavla,rita, sy nån ny modell, vara en gullig vän,en bra mamma, en god hustru,en härlig mormor,en bra syster, en fin dotter......................EN MÄNNISKA SOM ORKAR BRY SIG.

Men inte nu.............................nej jag tycker så synd om mig själv.............................går och känner efter hela jä....la dagarna...................om utifall att jag verkligen inte håller på att svimma eller nåt eftersom att jag är så svag................................

Nej jag måste uppbåda nån form av jävlaranamma..................................för nu är jag LESS.

Jag vill inte längre..................................

Kram Kicki

10 kommentarer:

Anonym sa...

Snälla Kikki. Tänk bara på att bli frisk inte på vad du skall hinna göra. Livet är för kärt för det. Du kommer att hinna med allt det där så småningom.
"Svärmor Eva"

Anonym sa...

Håller med föregående talara... Inte ska du väl behöva fundera och tänka på vad du ska hinna med? Inte ens jag gör det å jag är inte så gammal jag inte...hahaha :-) Tänk på att du bara har ett liv och jag tror att många därute förstår varför din inte håller på som du har gjort och varför energin din inte är densamma!

Ta det bara lugnt och ta dagen som den kommer!

Kram från grannen *ler*

Fru Malin sa...

Åååå kära kusin- Det du behöver göra nu ÄR att vara ner- hur trist o tråkigt det än må vara, för det är först då man kommer tillbaka. Men jag förstår - du har ju skapat dig en livsstil som du tycker om- men dessvärre är din vilja starkare än kroppens ork....

Några kloka ord av Kay Pollak:

All förändring börjar med mig själv
Det är med mina tankar varje förändring börjar...
kram o godnatt / Malin

Fru Malin sa...

Tänket att du skulle få något att fundera på ... för att koppla bort det övriga ett tag..

Hur säger man ??

-En rädd katt

-En rädd hund

-Ett_____lejon
fundera om du har lust, så ska du få höra min teori sedan.
Lycka till / Malin

Anonym sa...

Good morning!!! Du kan gott gå och fundera på hur du mår och är du dessutom svag så SKA du fundera på hur du mår!! Minns du att du för någon tid sedan typ 5 - 6 år sedan sov på dagarna en timme eller så? Du mår med andra ord bättre idag än du gjorde då? Att vara uppe i de varv du har varit och du beskriver är ingenstans friskt där ska ingen vara det tyder enbart och bara på flykt! Eller hur.. läs ditt inlägg och se hur frisk du är!
Stora kramen
Inkan

Unknown sa...

Tänker på dig vet att du fixar det här...vi förstår om du inte kan vara alla sakerna du vill vara och är van att vara men vi tycker om dig lika mycket i alla fall..vi vill bara ha vår kikki frisk...jag vet hur du känner dig för du kanske har hört att jag skall på hjärt undersökning på måndag...e livrädd men men sköt om dig vännen vi finns här KRAM

kicki sa...

Tack alla underbara vänner för era uppmuntrande kommentarer.............faktum är att det känns inte lika "fel" att vända på kudden och dra filten lite högre upp då jag ligger på soffan och "bara finns"..........
Love you
Kram /Kicki

Fröken fräken sa...

Hej kära syster!

Det viktigaste nu är Du.... Jag vet att du har massor med nära och fina vänner som bryr sig och tänker på dig, men det absolut viktigaste nu är att Du är Din bästa vän och lyssnar till din kloka kropp som skriker Stopp!

Jag vet att du alltid har gått igenom livet med glöd och många järn i elden......men nu är det tid för att bara göra En sak i taget och Bara det Du tycker är roligt som ger energi!

Det är ok att vara ledsen, det hör till livet, annars skulle vi inte uppskatta livets fina och goda sidor!

Sammanfattat: En dag i taget, lev och låt leva, allting har sin tid.

Du är en av de finaste och vackraste människor jag känner! Med så enormt stor empatisk förmåga och godhet! Älskar dig av hela mitt hjärta.

//Många varma kramar från din lillasyster.

Frida sa...

mami! snart kommer jag hem och hälsar på, då kan vi väl hitta på nåt mysigt (du får välja) om du orkar. annars kan jag laga mat och gå ut med hundarna, kan hjälpa till och tapetsera oxå!!! I lüv you!

Barbro sa...

Kicki du ser hur många goda vänner du har och hur alla tänker på dig och önskar ditt bästa. Du är så älskad av oss alla. Kontakta oss om du behöver hjälp med något. Du lilla gumman finns alltjämt i våra tankar.
Många kramar från mamma och pappa.