Bloggintresserade

torsdag 19 februari 2009

Kolla kolla.................klockan är över 23 så jag får fotografera nåt som inte har gått och lagt sig ..........det blev ett axplock av mina målningar..................................jag är supernöjd med min nya kamera.......................men nog vart det Tobbe som fick fixa så jag kan använda den .Jag är ju helt hopplöst trög när det gäller teknikens under...............................förstår mig mycket bättre på levande varelser.
Nu vart jag sugen på måla.................måste hejda mig.......................nu är det läggdags.............natti natti allesammans.
Kram Kicki

5 kommentarer:

barbro sa...

Jag har ju sett tavlorna och tycker att de är superfina. Roligt att de andra bloggarkompisarna också får ta del av dem. Jag tänker på sommarmarknaden i Öjebyn,,, kanske får en del tavlor följa med???? Kram MAMMA.

Fru Malin sa...

Vilka konstverk... Du har din personliga stil och det ska man väl ha .. Det här blev en favvo...
Skit snygg !!

Fröken fräken sa...

Tavlorna är helt enorma!!! Jag tycker självklart at du ska ta med dem till marknaden! Bara älskar dem... Kvinnan som är högst upp är jätteläcker... Jag blir så inspirerad av dig!

Kram på dig syster.

miamajja sa...

Men hallå där kusin-konstnär! Vilka snygga tavlor! Jag vet ju att du varit duktig på att rita sedan vi var små men nu verkar du har blivit proffs! :) Å vad roligt att få se dom! Och det här att du börjat med tatuering, häftigt! Ska bli kul att få se mer!
Kram Maria

Lena sa...

Ååååå Kicki!
Vilka underbara målningar!!!
Helt fantastiskt vackra!!!
Härlig helg!!!
Kram
Lena