Lite bilder från kvällens promenad/cykeltur

Ha ha Mollys tänder är inte heller så perfekta ,matte påstår att mina tänder bara är inslängda i munnen......att det inte är nån ordning.......men va då......det är väl det som är charmen.
Anyway...........Sandra hade lämnat cykeln hos oss............så vi bestämde oss för att vi skulle forsla hem den till henne......................och matte har berömt mig jättemycket för jag var en stjärna på att följa cykeln.

Så på tillbakavägen genade vi mellan kyrkstugorna.............och passade på att leka lite kurra gömma.......Måste erkänna att Molly är duktig..........


Ja jag blev då lurad flera gånger.........fast egentligen handlar det inte om det.........jag är helt enkelt intresserad av så mycket annat......jag har inte tid för sådana banaliteter..........men man ställer ändå halvhjärtat upp.........
Sedan var vi tvungna att ta igen oss en stund......Molly börjar ju vara till åren, om man så säger........................Men HALLÅÅ..........hur länge ska du ligga där och flämta......................kom igen nu så drar vi ett rejs...........vi är ju snart hemma igen.

Soliga men kyliga god natt kramar från Lotta

Kommentarer

Barbro sa…
Fina bilder och en mysig text ...kramar till Lotta och Molly.

Populära inlägg i den här bloggen

Dagen i dag....

Nog är han som gullig ändå